Ofertele de gaz şi electricitate de la Engie România (Distrigaz Sud)

Date:

Share post:

„În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie electrică pentru clienții casnici, ENGIE Romania lansează o nouă ofertă de energie electrică, ENGIE Star[i]„, a informat, azi, biroul de presă al Engie România (fostul Distrigaz Sud).

„Prin această ofertă, clienții beneficiază de prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, și preț fix al energiei active, de 0,330 lei/kWh, timp de 12 luni.

Prețul final plătit de un client este compus din prețul energiei active, tariful de rezervare, tarifele reglementate (tarif de distribuție, tarif de introducere energie electrică, tarif de extragere energie electrică, tarif pentru serviciul de sistem), la care se adaugă certificatele verzi, contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență, acciza necomercială și TVA de 19%.

Preţurile finale se pot modifica în funcţie de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Clienții care accesează oferta vor primi factura de energie electrică pe e-mail.   

Contractarea ofertei se poate realiza în câțiva pași simpli, pe site-ul engie.ro, și în toate cele 32 de centre și puncte de relații cu clienții ENGIE Romania.

Tot pe site, cei interesați pot consulta oferta, cu toate costurile incluse, precum și exemple de calcul estimat pentru factura finală.

Astfel, pentru oferta ENGIE Star, un consumator din București cu un consum mediu de 120 kWh/lună, la un apartament de două camere, va avea prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, iar timp de 11 luni, un preț de aproximativ 86,37 lei/lună, TVA inclus.

Oferta ENGIE e-Elec 36

Oferta de furnizare energie electrică ENGIE e-Elec 36[ii] se adresează clienților care doresc predictibilitate, oferind un preț fix la energia activă, de 0,285 KWh, timp de 36 de luni, la care se adaugă un abonament de 0,28 lei/zi.

Clienții care contractează această ofertă, online sau în centrele de relații cu clienții, beneficiază de 50% reducere la prețul energiei active timp de trei luni, precum și de un voucher în valoare de 100 de lei pentru manoperă la reparații.

Oferta ENGIE One – pachet integrat de energie electrică, gaz și servicii tehnice

Oferta ENGIE One[iii] se adresează clienților care doresc simplitate, prin accesarea unui pachet integrat de furnizare de energie electrică, gaz şi servicii tehnice pentru siguranţa locuinței (verificări și revizii tehnice ale instalației de gaze naturale și centralei termice) ce poate fi accesat online prin încheierea unui singur contract. Pentru toate aceste servicii clientul va primi lunar o singură factură, cu o valoare fixă, stabilită în funcţie de tipul de locuinţă cu regularizare financiară o singură dată, anual.

ENGIE One se adresează clienților și non-clienţilor care beneficiază de încălzirea cu centrală termică individuală pe bază de gaze naturale din Bucureşti şi din judeţele: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

Contractând ofertele ENGIE Romania, clienții noștri se bucură de o experiență facilă prin:

  • acces la toate informațiile necesare legate de contract prin aplicația engiemobile, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play;
  • cont de client online accesibil 24/7;
  • transmiterea online a indexului;
  • ușurința plății facturii prin plata directă de pe site sau printr-o rețea vastă de 35.000 de puncte de plată, la partenerii bancari și nebancari ai ENGIE Romania;
  • acces gratuit la serviciul de factură prin e-mail;
  • asistență personalizată prin telefon asigurată de consilierul ENGIE, ce poate fi apelat la numărul unic de telefon 021.9366.

Le recomandăm clienților să se informeze atent cu privire la ofertele disponibile în piață, la condițiile contractuale propuse, la durata de valabilitate a diverselor oferte, precum și la serviciile și facilitățile puse la dispoziție. Reamintim clienților că, în contextul unei piețe concurențiale, au posibilitatea de a schimba oricând furnizorul, cu condiția să notifice furnizorul actual privind încetarea contractului de furnizare cu cel puțin 21 de zile înainte, conform procedurii aprobate de ANRE”, a mai informat biroul de presă al celor de la Engie.


[i] Ofertă disponibilă până la data de 28.02.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

[ii] Ofertă disponibilă până la data de 31.01.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

[iii] Ofertă disponibilă până la data de 31.01.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

sursa foto: Engie România

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Dacia Manifesto, prototipul de tip Start Trek, nu va fi disponibil pentru vânzare, a anunţat constructorul (Galerie foto)

Modelul Dacia Manifesto, prototipul futurist al constructorului român, prezentat...

Cresc şi pensiile speciale ale foştilor parlamentari, nu doar lefurile actualilor

Votul dat de Senatul României, în urmă cu aproape...

Horaţiu Mălăele, conferinţă despre lectură, la Biblioteca Judeţeană Dinicu Golescu din Piteşti

Horaţiu Mălăele va fi, în data de 30 septembrie,...

Şofer băut, la volanul microbuzului şcolar, într-o comună din Argeş

Un şofer care băuse binişor a fost prins de...

Comoara din podul unei biserici săseşti din Mediaş: 150 de cărţi vechi de 400-500 de ani

Un adevărat tezaur de carte medievală a fost descoperit,...

O maşină a luat foc, în mers, pe o stradă din Câmpulung

Un autoturism a luat foc azi la prânz, în...