Nici nu se luminase încă de ziuă, în această dimineaţă când pompierii din Câmpulung au fost alertaţi pentru a interveni la un incendiu violent la o vilă din satul Nămăeşti.

DAtă fiind violenţa cu care se manifesta incendiu, cei de la ISU au trimis trei autospeciale de stingere. Mai ales că exista pericolul întinderii flăcărilor şi la o pensiune aflată în apropiere.

„Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la mansarda clădirii, amenințând să se extindă și la vecinătăți.

Pagubele provocate de incendiu sunt mari

Timp de aproximativ 3 ore jumătate, echipajele ISU Argeș au luptat pentru limitarea propagării și lichidarea incendiului, în care au fost distruse două camere de la mansardă, a ars acoperișul clădirii și tavanul construit din lemn al etajului 1, iar în alte opt camere au fost afectate obiectele de mobilier”, au informat cei de la biroul de presă al ISU Argeş.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric ala unui aparat de încălzire lăsat sub tensiune”, au conchis pompierii.

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here