Un incendiu violent care a cuprins o vilă din satul Smeura, comuna Moşoaia, a fost semnalat azi la prânz pompierilor piteşteni.

Aceştia au trimis, iniţial patru maşini de intervenţie (trei de stingere şi una de tip autoscară), dar, dată fiind violenţa focului, au decis să mai trimită încă o autospecială de stingere.

Echipajul SMURD care i-a însoţit pe pompieri i-a acordat primul ajutor proprietarului, care suferise arsuri pe nu mai puţin de 60% din suprafaţa corpului, încercând, probabil, să stingă focul.

Omul, în vârstă de 53 de ani, a fost stabilizat şi transportat de urgenţă la spital. Are şanse să scape cu viaţă, majoritatea arsurilor fiind de gradul I (superficiale).

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare – O femeie, probabil, soţia proprietarului imobilului afectat de incendiu, a suferit un atac de panică, dar a primit şi dumneaei îngrijiri de la un alt echipaj SMURD de la ISU Argeş.

„Incendiul s-a manifestat și într-o magazie sau garaj, unde erau depozitate lichide inflamabile (alcool)”, a transmis biroul de presă al ISU Argeş.

sursa foto: Facebook/Info Trafic Piteşti/Alex Bia, ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here