Întrucât şansele de a putea petrece o vacanţă liniştită peste hotare sunt din ce în ce mai reduse, vă prezentăm azi o sugestie de a petrece un sejur aproape de casă, într-un loc care vă va plăcea, cu siguranţă: pensiunea agroturistică „Piscul Soarelui” din Argeş.

Pensiunea, proprietatea fostului om politic argeşean Leonard Soare şi a soţiei sale, Liliana, e situată în satul Capu Piscului, comuna Godeni, undeva cam la jumătatea distanţei dintre Piteşti şi Câmpulung.

Pensiunea beneficiază de un cadru natural în care multă lume şi-ar dori să trăiască: pitită printre muscele, într-o zonă împădurită, cu aer curat departe de forfota citadină şi unde se poate auzi doar ciripitul păsărelelor.

Liliana Soare vă aşteaptă cu zâmbetul pe buze la Piscul Soarelui, în Muscel

Sunt disponibile 30 de locuri de cazare în camere cu câte două sau trei paturi, fiecare beneficiind de dotări mult peste nivelul celor trei margarete afişate la recepţie: baie proprie cu uscător de păr, minibar, aer condiţionat, internet fără fir, ba chiar şi room-service.

Exceptând spaţiile închise, care nu pot fi puse momentan la dispoziţia turiştilor, din considerente legate de pandemie, oaspeţii mai au la dispoziţie o grădină de vis, o livadă, fermă proprie, mese de tenis de masă, loc de grătar, foişoare şi o terasă în aer liber.

Pe terasa pensiunii puteţi lua masa sau bea un vin rece din crama proprie

Sunt acceptate plata cu cardul, cu numerar sau chiar cu tichete de vacanţă.

Oferta momentului: sejur de 6 zile la preţ de 650 de lei de persoană, cu mic dejun şi cină incluse.

De la Piscul Soarelui sunt foarte aproape vechile capitale ale Ţării Româneşti, Câmpulungul (nici 30 de minute cu maşina) şi Curtea de Argeş (o oră cu maşina).

Întreg ţinutul Muscelului e, de fapt, aproape, la fel şi Piteştiul. Nici vestitul Transfăgărăşan nu e departe, nici salba de mănăstiri şi biserici renumite ale Argeşului (Nămăeşti, Corbii de Piatră, Cetăţeni etc).

Iar gazdele dumneavoastră, soţii Liliana şi Leonard Soare, vă pot promite un singur lucru, legat de sejurul la pensiunea lor: dacă mergeţi o dată la Piscul Soarelui, şansele să nu reveniţi sunt infime.

Pentru mai multe detalii despre acest loc de vis, vizitaţi site-ul www.pisculsoarelui.ro sau contul de Facebook al pensiunii: https://www.facebook.com/pisculsoarelui/

sursa foto: Facebook/Pensiunea Agroturistică Piscul Soarelui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here