O profesoară din Câmpulung a murit subit, în această dimineaţă, chiar înainte să intre la ore

Date:

Share post:

O profesoară de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfântul Nicolae” din Câmpulung Muscel (fostul Centru Şcolar Special) a murit în această dimineaţă, după ce i s-a făcut rău chiar înainte să intre la ore. Femeii în vârstă de 60 de ani i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa, în numai câteva secunde.

Cineva dintre ceilalţi dascăli, prezenţi la locul întâmplării, a apelat telefonic serviciul de urgenţă 112. Salvatorii au sosit prompt şi au încercat să o resusciteze pe femeie timp de aproape o oră, însă, din păcate, fără rezultat. A fost declarat decesul profesoarei, al cărui trup neînsufleţit a fost transportat la morgă.

Despre cauzele producerii nenorocirii nu se poate şti nimic la această oră. Ele vor fi cunoscute abia după efectiarea necropsiei.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfântul Nicolae” din Câmpulung Muscel e o unitate de învăţământ dedicată copiilor şi adolescenţilor cu deficienţe grave, pe care-i pregăteşte în meserii care să îi poată ajuta să se întreţină singuri (patiseri, cofetari etc) şi care funcţionează într-o clădire (foto) situată pe strada Negru Vodă, în imediata apropiere a liceului Dinicu Golescu.

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...

Cauza tragediei de ieri de la Drăganu: o depăşire care n-ar fi trebuit făcută

Tragedia rutieră de ieri, de la Drăganu, despre care...

Capitala magiunului românesc se modernizează cu bani europeni

Orașul Topoloveni, din judeţul Argeş, până recent un târg...

OZN, secretele militare și chestiuni care nu mai sunt pentru nimeni un secret

În cartea sa ”Am vânat OZN-uri și extratereștrii”,  gen....

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...