O profesoară din Argeş, mamă a doi copii, are nevoie de ajutorul nostru. Camelia Burciu a fost diagnosticată cu cancer mamar și are nevoie de 18.000 euro pentru a se putea opera din nou, de data asta la plămâni, care au fost şi ei afectaţi.

Toți cei care vor să o ajute pot intra pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/donate/273835617639325/3008217822757428/

”Camelia Mihaela Burciu este profesoară de istorie la Şcolile Valea Danului, Poienarii de Argeş şi „George Stephănescu” Arefu. Este mamă a doi copii minunați și îndrumător al altor câteva sute de copii. Om simplu, profesor dedicat, din mediul rural.

În octombrie 2018 a fost diagnosticată cu cancer mamar şi până în iulie 2019 a urmat protocolul oncologic: chimioterapie, operaţie, radioterapie.
În ianuarie anul acesta i s-au descoperit și metastaze pulmonare.

În prezent urmează tratament oncologic chimioterapic, paliativ. Există o speranţă: ablaţia laser a metastazelor pulmonare la Apollo Garden Medical Debrecen (Ungaria).

Sunt necesare două operaţii pentru fiecare plămân, în valoare de 9.000 euro fiecare – total 18.000 euro. Prima intervenţie este programată la 12 martie, cea de a doua în aprilie.

Cami – aşa cum îi spun apropiaţii – şi-a câştigat cu uşurinţă respectul şi dragostea celor care o cunosc. Are 41 de ani, este căsătorită şi are doi copii. Din păcate, cancerul, această boală care face ravagii în lume, a lovit-o nu doar pe ea, ci şi pe soţul ei, căruia de curând i-a fost descoperită o tumoră a timusului.

Acum, soarta celor doi stă în mâinile Celui de Sus, dar şi în ale noastre, pentru că tratamentele de care au nevoie sunt mult peste puterile lor financiare.

Din acest motiv, facem un apel la solidaritate şi vă rugăm ajutați fie printr-o mică donație sau un share pe rețelele de socializare.

Vă mulțumesc și vă rog să îi avem în grijă, gând și rugăciune!”, potrivit postarii pe pagina de donație a cazului.

În imaginea de sus, dna Burciu alături de cei doi fii ai dumneaei, încrezători că mama lor va birui cancerul.

O parte din documentele medicale, cu diagnostic și recomandări ale profesoarei, le găsiţi mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here