Nu mai e nicio noutate că Guvernul României tinde să devină, treptat, un apanaj aproape exclusiv al apropiaţilor din Teleorman ai lui Liviu Dragnea. Adică un fel de dinastie.

Numai că, spre deosebire de dinastiile monarhice, ai căror membri veneau la Putere pe rând, membrii dinastiei de fideli ai lui Dragnea din Teleorman vin la Putere toţi odată.

Ultimul astfel de exemplu, duduia Lorena Teodora Cazacu, care la numai 22 de ani, se va ocupa, la Ministerul de Externe, de pregătirea preluării de către ţara noastră a preşedinţiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene.

Domnişoara Cazacu a absolvit o facultate particulară de psihologie.

Din acelea unde la admitere nu pică nimeni, intră toată lumea, cu diploma de bacalaureat şi cu 50-100 de lei plătiţi la casierie.

A mai absolvit şi un curs de machiaj (make-up, în fine, aşa se zice acum machiajului).

„Nu am aflat, încă, dacă a promovat în această funcție prin cursul de machiaj pe care l-a urmat, dar am auzit că are în CV recomandări mai importante decât școala.

Unchiul este primarul de la Alexandria, Victor Drăgușin”, scriau, deunăzi, colegii de la publicaţia „Liber în Teleorman”, o publicaţie vestită că îndrăzneşte să nu-i cânte în strună lui Liviu Dragnea,

Potrivit ziarului Curentul, „tatăl Lorenei este Nicolae Cazacu, director general în MAI, iar mama, Georgeta Cazacu, e consilier la Ministerul Agriculturii”.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here