O oportunitate de neratat pentru tinerii jurnalişti care vor să se specializeze în domeniul economic

Date:

Share post:

„Fundaţia Freedom House România, împreună cu 11 publicații naționale cu profil de economie și business începe înscrierile pentru ”Hub for Business Journalism”, un proiect pilot care visează pregătire continuă, pentru a putea păși în lumea jurnalismului economic”, a informat azi fundaţia numită, printr-un comunicat de presă.

„Programul se adresează în special studenților și tinerilor jurnaliști interesați să urmeze o carieră în jurnalismul economic și de business. În cadrul sesiunilor de formare, noi oferim:

1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare.

2. Un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă. 

3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

Școala de vară pentru jurnalism de business, primul eveniment din cadrul FHr Hub for Business Journalism, va avea loc în perioada 30 iulie – 1 august 2021, iar tu te poți înscrie până la data de 16 iulie 2021 prin completarea formularului de mai jos: https://bit.ly/hubforjournalism„, se mai menţionează în comunicatul de presă citat.

Cei doritori sunt invitaţi să acceseze paginile de social media ale proiectului pentru mai multe informații:

Menţionăm că site-ul nostru este membru al reţelei de presă independentă PressHub, încă de la înfiinţare, din anul 2018 şi garantează tinerilor jurnalişti care vor accesa acest proiect că în această reţea vor avea o mulţime de lucruri utile de învăţat de la jurnalişti caracterizaţi nu doar de talent şi pricepere, ci şi de verticalitate, onestitate şi respect pentru valorile acestei bresle, atât de neglijate în ultimii ani.

sursa foto: fundaţia Freedom House România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular