În această după amiază, şoferul unui autoturism a scăpat maşina de sub control, pe Transfăgărăşan. Vehiculul s-a răsturnat de câteva ori şi a aterizat în albia pârâului Capra.

Au intervenit pompierii pentru a scoate maşina din râpă, iar două echipaje SMURD au acordat primul ajutor şoferului şi pasagerei din dreapta acestuia.

Şoferul a ieșit pe cont propriu din autoturism, însă femeia nu a reușit şi a trebuit folosit echipamentul de descarcerare.

„Echipajul SMURD de la Cota 2000 a intervenit rapid și a reușit să extragă femeia, ulterior a ajuns un alt echipaj SMURD care a preluat bărbatul.
Cele două victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Femeia cu vârsta de 48 de ani a suferit un traumatism toracic și o fractură deschisă la membrul inferior drept, iar şoferul… un traumatism cranio-cerebral cu plagă și o altă plagă la nivelul membrului superior stâng”, au informat cei de la ISU Argeş.

Cauza producerii accidentului pare să fi fost, cel mai probabil, oboseala, au conchis agenţii de la Poliţia Rutieră din Curtea de Argeş.

„Din verificările preliminare efectuate …s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Bâlea Lac către Baraj Vidraru, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, posibil pe fondul oboselii, ieșind în afara părții carosabile și ajungând în albia pârâului Capra”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: ISU Argeş

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here