Cinci tineri cu vârstele cuprinse între 18 şi 20 de ani au trecut prin momente groaznice azi noapte, atunci când maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie, pe Transfăgărăşan.

„Un șofer în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Timiș… pe fondul vitezei neadaptate în curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile într-o râpă, la aproximativ 20 m de nivelul carosabilului”, a anunţat biroul de presă al Poliţiei Sibiu.

Pentru salvarea celor cinci tineri a fost o mobilizare mai rar văzută pe Transfăgărăşan: ISU Sibiu a trimis două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare, ISU Argeş a trimis echipajul SMURD de la cota 2000, dar au intervenit şi salvamontiştii din Argeş, şi cei din Sibiu.

Cei cinci au avut noroc, pentru că au scăpat cu viaţă. Toţi au fost transportaţi pentru îngrijiri la Spitalul Judeţean din Sibiu, cu multiple fracturi, contuzii şi politraumatizaţi.

Şoferul va trebui să răspundă, însă, în faţa legii, pentru vătămare corporală din culpă şi pentru faptul de a fi nesocotit interdicţia de a circula pe timpul nopţii, între Bâlea Cascadă şi Piscu Negru.

sursa foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here