Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici, care e şi preşedinte executiv al PSD, a declarat, azi, că va candida pentru şefia organizaţiei de… femei a partidului.

„Vă spun ca bărbat, am spus și o să spun în continuare și nu îmi retrag dorința aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD, pentru că vreau să devin președintele organizației. Eu o să candidez sigur”, a declarat azi, ministrul-dandy, la o conferinţă a femeilor din PSD, la Constanţa.

„… o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Să nu picați în această capcană politică.

Eram în ieri în Argeș și în discuție cu un primar foarte ferm pe poziție, vehement primarul Gârleanu de la Bogaţi – n.r.). Aștia sunt bărbații care iubesc femeile cel mai mult. Ăștia care se dau pe lângă și încearcă să vă cucerească și să vă folosească uneori.

Pentru că știm cu toții că femeia te ridică, femeia te coboară”, a mai declarat ministrul, citat de colegii de la hotnews.ro

Ar fi prima dată în politica românească post-decembristă când un bărbat candidează la şefia unei organizaţii de femei.

Mai rămâne ca venerabilul Ion Iliescu să candideze la şefia organizaţiei de tineret a PSD, pentru ca tacâmul să fie complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here