O femeie curajoasă din Băiculeşti a obligat autorităţile, prin Justiţie, să construiască reţea de apă potabilă

Date:

Share post:

Printr-o sentinţă judecătoarească definitivă şi irevocabilă, Tribunalul Argeş l-a obligat pe primarul din Băiculesti, Niculaie Dragnea, să întocmească în maximum şapte zile un proiect de hotărâre prin care să extindă reţeaua de apă potabilă pentru o stradă din satul Valea Brazilor şi să-l înainteze spre aprobare Consiliului Local al comunei.

În caz contrar, primarul Dragnea urmează să fie penalizat cu 100 lei pentru fiecare zi de întârziere.

Informaţia a fost făcută publică de portalul de ştiri ziare.com

Sentinţa a venit după o acţiune judecătorească deschisă de o localnică din Valea Brazilor, dna Simona Niculescu.

Acum, prefectul judeţului Argeş, dl Emilian Dragnea (nicio legătură de rudenie cu primarul din Băiculeşti), trebuie să convoace în termen 48 de ore Comitetul Judeţean pentru Situatii de Urgenţă, pentru evaluarea existenţei riscului de secetă la care este potenţial expusă dna Niculescu.

În caz contrar, şi prefectul Dragnea poate fi amendat cu câte 100 lei pentru fiecare zi de întârziere.

Până ce racordarea la apă a zonei devine operabilă, prefectul şi Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă sunt obligate să livreze gospodăriilor de acolo apă potabilă.

În urmă cu circa cinci ani, dna Niculescu a obţinut o sentinţă judecătorească prin care Primăria Băiculeşti a fost obligată să asfalteze drumul de la Băiculeşti la Valea Brazilor.

sursa foto: captură video youtube.com

2 COMENTARII

  1. Și pana la urma drumul a fost asfaltat sau nu ?Rețeaua de apa a fost extinsa sau nu?Mulțumesc.

    În ce priveşte reţeaua de apă, abia zilele trecută a fost dată sentinţa definitivă şi irevocabilă. Până atunci, autorităţile sunt obligate să le distribuie oamenilor apă potabilă, cu cisternele. Cât despre drum, există bugetată demararea lucrărilor de asfaltare a drumului, conform sentinţei judecătoreşti. Până atunci, drumul a fost cât de cât reparat şi adus la stare aproape de practicabilitate. Nici vorbă, însă, de reparaţii serioase sau de asfaltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular