„În seara zilei de 29 februarie, Maria Emilia Zinove, de 17 de ani, cu domiciliul în municipiul Focșani, județul Vrancea, a plecat voluntar de la centrul de servicii comunitare de pe raza municipiului Câmpulung, unde era instituționalizată, fără a mai reveni”, a anunţat azi Poliţia Argeş.

„Semnalmente: 1,65 m înălțime, greutate 55 kg, corpolență atletică, față ovală, ochi căprui, păr negru drept lung până peste umeri, iar ca semn particular aceasta are piercing în partea stângă a buzei superioare.

Vestimentație la momentul plecării: costum blugi de culoare bleumarin, format din pantalon și geacă, papuci de casă din imitație piele, de culoare maro, având atașat în partea inferioară material textil de acceași culoare.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100″, se mai arată în comunicatul de presă al Poliţiei Argeş.

Având în vedere prostul renume al Câmpulungului, de placă turnantă a proxenetismului şi traficului de carne vie, există temeri serioase privind siguranţa fetei dispărute.

Să sperăm, pentru binele ei, că Poliţia o va găsi repede, teafără.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here