O fabrică de tutun clandestină, din Ştefăneşti, închisă de Poliţie

Date:

Share post:

Agenţi şi ofiţeri de la Poliţia Economică din Piteşti au dat azi o lovitură de proporţii.

Aceştia au efectuat nu mai puţin de 16 percheziții domiciliare, în Bucureşti și în judeţele Argeş, Ialomiţa, Ilfov și Buzău, la persoane bănuite de contrabandă cu tutun.

Vedeta reţelei de presupuşi contrabandişti, un bărbat de 61 de ani din orăşelul Ştefăneşti, care avea acasă o adevărată fabrică de ţigări clandestină. Evident, poliţiştii au pus lacăt pe „afacere”.

Peste o tonă de tutun a fost confiscată

„Din cercetări a reieșit că, din luna august 2020 şi până în prezent, un bărbat, de 61 de ani, din Ştefăneşti, ar fi achiziţionat tutun, pe care l-ar fi prelucrat şi distribuit, sub formă de ţigarete, către mai multe persoane, în vederea comercializării în mediul on-line.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, peste 10.000 de euro, 4 maşini de tocat, butoaie cu glicerină vegetală, telefoane mobile şi mijloace de calcul, precum şi documente cu valoare probatorie.

13 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Aparat artizanal de făcut ţigări, găsit la „fabrica” din Ştefăneşti

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Ialomița și Buzău. De asemenea, la acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi din Argeș”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular