„La data de 20 martie a.c., în jurul orei 03:30, Secţia 4 Poliţie (din Cluj-Napoca – n.r.) a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său din cartierul Mănăştur, Cluj-Napoca”, sună informarea Poliţiei judeţului Cluj.

„Azi dimineaţă (ieri – n.r.), la ora 3.30 un medic din Cluj-Napoca, într-un moment de depresie a făcut un gest nesăbuit. Starea doamnei doctor este stabilă şi medicii luptă pentru viaţa ei. Medicul se afla în autoizolare la domiciliu, după ce s-a întors din Franţa, în data de 14 martie”, a consemnat deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de socializare.

„Starea doamnei doctor este stabilă și medicii luptă pentru viața ei. Medicul se află în autoizolare la domiciliu, după ce s-a întors din Franța, în data de 14 martie.

Medicii de la UPU Cluj sunt stresați pentru că nu au știut că doamna doctor ar fi suspectă de COVID 19″, a mai scris deputatul Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Doctoriţa care a încercat să se sinucidă va scăpa cu viaţă, foarte probabil, dar va avea parte de o recuperare lungă şi anevoioasă.

Imaginea este cu titlu descriptiv.

sursa foto: ziarullumina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here