O copilă de 13 ani, bătută şi maltratată îngrozitor de alte patru puştoaice de-o seamă cu ea

Date:

Share post:

La mai bine de o lună de zile de când o fată din Piteşti a fost bătută şi umilită de alte adolescente, un alt act de violenţă între copii, greu de explicat, s-a produs în în oraşul Târgu Jiu.

O copilă în vârstă de 13 ani a fost bătută, lovită şi umilită de alte patru adolescente de-o seamă cu ea.

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, pe reţeaua de socializare facebook, poliţiştii IPJ Gorj au început efectuarea cercetării într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe.

″În cursul zilei de astăzi (duminică n.r.), având în vedere imaginile apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea IPJ Gorj dispunând efectuarea de verificări.

Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 şi 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violenţă au fost aduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind însoţite de către părinţi, în vederea audierii”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Citeşte şi: COPII CERCETAŢI PENTRU CĂ AU BĂTUT MĂR UN ALT COPIL

Actualizare – Părinţii celor trei copile agresoare au fost amendaţi de Poliţia gorjeană cu suma de 500 de lei fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular