O companie de stat din China, în cărţi pentru construcţia unui lot din autostrada Piteşti-Sibiu

Date:

Share post:

„Asocierea China Railway 14-th Bureau Co Ltd – Viaponte Rom – Viaponte Projetos e Consultoria de Engenharia a reintrat în cursa pentru construirea celor 30 de kilometri dintre Curtea de Argeș și Pitești (lotul 1 – n.r.) , parte a mult așteptatei autostrăzi Sibiu-Pitești.

Pe 2 aprilie, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a admis plângerea chinezilor și a obligat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să reia în calcul oferta acestora pentru licitația în valoare de 1,8 miliarde de lei.

Chinezii s-au adresat CNSC pe 11 martie, după ce fuseseră scoși din cursă, iar acum au primit câștig de cauză”, au informat azi colegii de la www.g4media.ro

China Railway 14-th Bureau este o subsidiară a companiei China Railway Construction Corporation Limited, deţinute de statul chinez.

China Railway este cel mai mare constructor din China, cu cifră de afaceri mult peste PIB-ul anual al României, și unul dintre cele mai mari grupuri specializate pe lucrări de inginerie și infrastructură din lume.

Viaponte Rom e un SRL cu sediul în Bucureşti, care funcţionează ca birou de reprezentare în România a concernului Viaponte Projetos e Consultoria de Engenharia (Viaponte Proiecte de Consultanţă şi Inginerie), cu sediul în capitala Portugaliei, Lisabona.

În imagine, unul dintre proiectele de autostradă realizate de concernul chinez, o mostră despre ce sunt capabili să facă aceşti oameni.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular