„O ţară care-și merită soarta în cea mai mare parte.

47% prezenţă la vot; diferenţa de 53%, trag eu concluzia că sunt mulțumiți cu pușcăriașii scoși de după gratii, cu violurile recidivistilor, cu sărăcia, cu minciuna şi manipularea”, a notat azi, pe pagina sa de socializare, jurnalistul Digi24 Stelian Muscalu.

„22,5% Dăncilă????? 22% dintre români vor să fie conduși de o analfabetă?

22% vor o continuare a mediocrității și imposturii.

Sunt extrem de dezamăgit. E clar că propaganda a spălat creierii prea multor români”, a conchis colegul nostru Stelian Muscalu, cu referire, evident, la alegerile prezidenţiale 2019, desfăşurate azi.

Reamintim că va avea loc un tur II, în care se vor confrunta actualul preşedinte Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă (în jur de 22% în sondaje) sau Dan Barna (circa 16,5% în sondaje).

Acesta va avea loc peste două săptămâni, pe 24 noiembrie.

1 COMENTARIU

  1. Chiar daca vad negru in fata ochilor datorita procentelor nu pot sa nu mentionez greseala din titlu – „din” in loc de „dintre” care este agravata de substanta mesajului.

    Ne mai scapă greşeli de felul acesta, din păcate. Însă, din fericire, avem cititori care ne ajută să greşim mai puţin. Am corectat ce trebuia, vă mulţumim pentru faptul că ne-aţi semnalat eroarea şi vă invităm să o mai faceţi, atunci când observaţi că am greşit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here