O bucureşteancă, grav rănită anul trecut, într-un accident la Albota, mulţumiri pentru cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Piteşti

Date:

Share post:

Doamna Beatrice Mercado, din Bucureşti, preşedinte al unei asociaţii sportive (se numeşte Junior Sport), a fost, în urmă cu aproximativ un an, victima unui accident rutier grav, care s-a petrecut pe raza localităţii argeşene Albota.

Femeia a fost pasageră într-un autoturism (cel din imaginea de mai jos) care a fost lovit din senin de un altul, al cărui şofer băuse înainte de a urca la volan. Diagnosticele au fost grave: o fractură de mână, una de picior, coaste fracturate, multiple traumatisme etc.

Femeia a fost stabilizată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, apoi, date fiind multitudinea şi severitatea leziunilor, a fost trimisă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Maşina implicată în accidentul de la Albota

Mai departe, povesteşte dna Beatrice Mercado însăşi:

De pe 18 decembrie de când am avut teribilul accident, am fost în… 4 spitale: Spitalul Judeţean Piteşti (pe 18 decembrie – unde am fost adusă imediat după accident; Spitalul Clinic De Urgenta Floreasca Bucuresti (18-30 decembrie – unde am fost operată), Regina Maria Ponderas Academic Hospital (30 dec 2022-17 ianuarie 2023 – unde am fost internată pentru supraveghere medicală postoperatorie obligatorie) și CGPR Spitalul Sfantul Sava – Pantelimon Ilfov (17 ian-prezent – unde mă aflu acum pentru recuperare și kinetoterapie).

… Mi-am luat „porția” de spitale pentru încă 10 vieți după tot ce am pătimit și încă pătimesc, neputând merge. Așa că dacă… mă întrebați de spitalele în care am fost, vă răspund cu plăcere, pentru că am doar cuvinte de laudă!

Puteţi să mă întrebați, îmi voi asuma admirația pentru cadrele medicale cu care am interacționat în toate cele patru spitale unde viața m-a trimis”, a transmis dna Mercado, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Noi am aflat despre poveste mulţumită purtătoarei de cuvânt a Spitalului Judeţean Piteşti, Cristina Cazacu, căreia-i mulţumim. Ne-a făcut plăcere să relatăm cele de mai sus despre spitalul din Piteşti. E reconfortant să afli şi despre astfel de lucruri pozitive despre un spital, altfel, blamat şi cu temei, dar şi fără.

E un semn, sperăm, că la Spitalul Judeţean Piteşti lucrurile au luat-o pe făgaşul corect.

sursa foto: Facebook/Beatrice Mercado

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Din 2024, adio motoare diesel pe Dacia Duster

Începând cu modelele anului 2024, Dacia nu va mai...

CS Mioveni a scos un punct nesperat, la ultima fază a meciului: 1-1 acasă, cu Sepsi

CS Mioveni a jucat azi, cu Sepsi Sfântu-Gheorghe, un...

Avalanşa de la cabana Capra: până la prânz, salvatorii nu ajunseseră încă la turiştii blocaţi (video)

Efectivele impresionante ale forţelor de ordine, plus drumari şi...

O avalanşă puternică a lovit azi noapte cabana Capra, de pe Transfăgărăşan (galerie foto)

O avalanşă puternică a lovit în plin azi noapte...

FC Argeş, punct meritat la Sibiu, cu Hermannstadt: 1-1, gol Garita

FC Argeş a încerca azi, la Sibiu, cu câteva...