O bucureşteancă, grav rănită anul trecut, într-un accident la Albota, mulţumiri pentru cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Piteşti

Date:

Share post:

Doamna Beatrice Mercado, din Bucureşti, preşedinte al unei asociaţii sportive (se numeşte Junior Sport), a fost, în urmă cu aproximativ un an, victima unui accident rutier grav, care s-a petrecut pe raza localităţii argeşene Albota.

Femeia a fost pasageră într-un autoturism (cel din imaginea de mai jos) care a fost lovit din senin de un altul, al cărui şofer băuse înainte de a urca la volan. Diagnosticele au fost grave: o fractură de mână, una de picior, coaste fracturate, multiple traumatisme etc.

Femeia a fost stabilizată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, apoi, date fiind multitudinea şi severitatea leziunilor, a fost trimisă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Maşina implicată în accidentul de la Albota

Mai departe, povesteşte dna Beatrice Mercado însăşi:

De pe 18 decembrie de când am avut teribilul accident, am fost în… 4 spitale: Spitalul Judeţean Piteşti (pe 18 decembrie – unde am fost adusă imediat după accident; Spitalul Clinic De Urgenta Floreasca Bucuresti (18-30 decembrie – unde am fost operată), Regina Maria Ponderas Academic Hospital (30 dec 2022-17 ianuarie 2023 – unde am fost internată pentru supraveghere medicală postoperatorie obligatorie) și CGPR Spitalul Sfantul Sava – Pantelimon Ilfov (17 ian-prezent – unde mă aflu acum pentru recuperare și kinetoterapie).

… Mi-am luat „porția” de spitale pentru încă 10 vieți după tot ce am pătimit și încă pătimesc, neputând merge. Așa că dacă… mă întrebați de spitalele în care am fost, vă răspund cu plăcere, pentru că am doar cuvinte de laudă!

Puteţi să mă întrebați, îmi voi asuma admirația pentru cadrele medicale cu care am interacționat în toate cele patru spitale unde viața m-a trimis”, a transmis dna Mercado, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Noi am aflat despre poveste mulţumită purtătoarei de cuvânt a Spitalului Judeţean Piteşti, Cristina Cazacu, căreia-i mulţumim. Ne-a făcut plăcere să relatăm cele de mai sus despre spitalul din Piteşti. E reconfortant să afli şi despre astfel de lucruri pozitive despre un spital, altfel, blamat şi cu temei, dar şi fără.

E un semn, sperăm, că la Spitalul Judeţean Piteşti lucrurile au luat-o pe făgaşul corect.

sursa foto: Facebook/Beatrice Mercado

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni a ratat promovarea în prima ligă de fotbal (foto/video)

CS Mioveni n-a reușit promovarea în prima ligă de...

Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, o nouă ediție, la Pitești, peste câteva zile

În perioada 28 mai-2 iunie, Teatrul Alexandru Davila din...

Ion Georgescu a revenit în funcția de primar al orașului Mioveni, a decis Tribunalul Argeș

Ion Georgescu, fost primar al orașului Mioveni, judecat în...

Ion Mînzînă: ”Și la Rătești suntem pe drumul cel bun. Modernizăm și DJ 702G” (galerie foto)

Drumul județean 702G Recea (intersecție autostradă A1) - Catanele...