„Polițiștii au fost sesizați, în cursul serii trecute, prin intermediul numărului unic de urgență 112, de către o femeie, despre plecarea voluntară a bunicii sale de 71 de ani, de la locuința sa, din comuna Coșești”, a anunţat azi biroul de presă al Poliţiei Argeş.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au desfășurat verificări, constituindu-se echipe mixte de căutări, împreună cu jandarmi și cetățeni.

Activitățile de căutare s-au desfășurat permanent, inclusiv cu ajutorul unui câine de urmă, în cursul acestei dimineți femeia fiind găsită într-o zonã împăduritã de pe raza aceleiași localități, la aproximativ 3 km de locuința sa, fiind conștientă și cooperantă, dar slăbită.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că cea în cauză nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate, transportului la spital și acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a mai informat Poliţia Argeş.

Bunicuţa a plecat de acasă, dar nu a mai găsit drumul înapoi, din cauză că suferă de nişte afecţiuni cognitive. Acum e bine, a revenit în sânul familiei.

sursa foto: Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here