În această după-amiază, polițiștii Secției 3 Pitești au întrerupt o nuntă care se desfășura la un local din Pitești, unde erau prezente peste 50 de persoane, după primele estimări ale oamenilor legii.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de Poliție pentru a-i legitima şi sancţiona pe toti participanții prezenți, dar și luptători ai Seviciului de Acțiuni Speciale (aşa zişii mascaţi) pentru a asigura ordinea și liniștea publică.

De asemenea, şi echipaje ale Jandarmeriei au fost trimise la locul respectiv, iar Poliţia Rutieră a intervenit pentru fluidiziarea traficului. Prilej cu care…

„… polițiștii Biroului Rutier Pitești, ce acționau în sprijinul celorlalte structuri, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, au depistat doi conducători auto aflați sub influența alcoolului, în ambele situații valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional pentru încălcarea legislației rutiere, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, a informat biroul de presă al Poliţiei.

Au fost aplicate 78 de amenzi, în valoare totală de 41.000 de lei. Aceasta pentru că numărul nuntaşilor a fost mai mare decât cel estimat de poliţişti.

Cu câte 2.000 de lei au fost „cinstiţi” mirele, mireasa şi proprietarul localului care a acceptat să organizeze nunta.

Actualizare – Restaurantul în discuţie este cel care funcţionează în incinta hotelului Monte Carlo, din cartierul Trivale.

sursa foto: captură video Poliţia Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here