Liderul mondial ATP, Novak Djokovic, a fost descalificat de la US Open în urma unui gest nesportiv.

Djokovic a lovit neintenţionat, cu mingea în cap, în zona gâtului, un arbitru de linie, într-o răbufnire nervoasă legată de cursul jocului.

În urma incidentului, arbitrii au luat imediat hotărârea de a-l elimina pe liderul mondial din competiţie.

Tristul eveniment a avut loc în disputa cu Pablo Carreno Busta, atunci când sârbul a ratat trei mingi de set de la scorul de 5-4, iar Pablo reuşise să facă break-ul.

Ulterior, sportivul sârb şi-a cerut scuze pentru izbucnire sa nervoasă, precizând că l-a lovit fără intenţie pe arbitru.

sură foto: sbs.com.au

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here