Fără îndoială, atunci când Opoziţia se plânge de calitatea din ce în ce mai scăzută a actului de guvernare, din 2016 încoace, are la îndemână o grămadă de argumente.

I le-au furnizat doamna fostă „supprefect” de Teleorman Carmen Dan, celebra „Veorica”, devenită un fel de substitut de Bulă, miniştrii „Pamblică” şi „Genunche”, secretarul de stat Butuza (mai cunoscut sub porecla de „băiatul cu tricoaiele”)…şi lista ar putea continua mult şi bine.

Ultima perlă pe listă a furnizat-o noul ministru al Culturii, un domn pe nume Daniel Breaz. Acesta a declarat, senin, zilele trecute, referindu-se la preluarea de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene: „Am preluat, pot să spun, ștacheta”.

Evident, dl ministru a vrut să spună că a preluat ştafeta. Neavând, însă, proprietatea termenilor, a ieşit pocinogul de mai sus.

Dl Breaz se dovedeşte, astfel, a nu fi mai Breaz decât alţi colegi de-ai dumnealui din Guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă.

Ministrul Breaz e de meserie profesor de matematică, doctor în analiză matematică şi cadru didactic universitar la Alba Iulia, unde e şi rector al Universităţii „1 Decembrie 1918”.

sursa foto: Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here