Noua gamă de utilitare Renault, maşini de nădejde, mai prietenoase cu mediul ca niciodată

Date:

Share post:

„Renault își extinde și reînnoiește gama de vehicule utilitare pentru a satisface nevoile tuturor profesioniștilor. După reînnoirea Master în 2019, Renault prezintă noul Kangoo Van, noul Express Van, noul Trafic Combi și noul SpaceClass”, a transmis biroul de presă al Grupului Renault România.

În segmentul autoutilitarelor, Renault are o ofertă dublă, complementară cu noile Kangoo Van și Express Van.

Renault Kangoo Van, un tovarăş de muncă de nădejde
  • Noul Kangoo Van este furgoneta inovatoare cu un stil atletic și dinamic. Revoluționează segmentul oferind inovații utile și inteligente, cum ar fi Open Sesame by Renault, mai mult confort și tehnologie la bord.
  • Noul Express Van este furgoneta practică și eficientă, cu un design dinamic și robust, în coerență totală cu stilul mărcii Renault. Oferă dimensiuni incomparabile, cum ar fi cel mai mare acces lateral din categoria sa, precum și spațiu de stocare suficient.      

În segmentul camionetelor, Renault consolidează ADN-ul Trafic cu un design elegant, o siguranță și o performanță mai mari, începând cu versiunile sale pentru transportul de pasageri. Versiunea utilitară va fi disponibilă la sfârșitul anului 2021.

Pentru a completa noua gamă, Renault își extinde soluțiile și serviciile personalizate cu Renault Pro+ pentru a mulțumi noile cerințe ale profesioniștilor. Renault Pro+ oferă soluții digitale și de conectivitate la cheie, datorită unei comunități de 626 de centre Renault Pro+ și a unei rețele de 400 de carosieri.

Interiorul lui Renault Trafic SpaceClass, cu nimic mai prejos decât al unei limuzine

Pentru a sprijini tranziția către zero emisii, Renault oferă o gamă completă de produse și servicii.

Pentru a se bucura de un succes similar bestseller-ului Kangoo ZE, noul Kangoo Van E-TECH Electric este așteptat la sfârșitul anului 2021, echipat cu o baterie de 44 kWh care oferă 265 km de autonomie. Renault oferă soluții de încărcare pentru flote prin filiala sa Elexent.

Pionier în vehiculele electrice utilitare din 2011, Renault folosește și hidrogen din 2014. Renault va prezenta Noul Hydrogen Master până la sfârșitul anului.

Cu Plug Power, Renault vizează 30% din piața europeană a vehiculelor comerciale ușoare pe bază de hidrogen până în 2030, cu soluții de încărcare pentru flotele de vehicule electrice sau hibrid plug-in.

„Expert în vehicule comerciale de peste 120 de ani, Renault a fost întotdeauna un lider în inovație. Acum oferim o gamă extinsă și reînnoită cu noile Kangoo Van, Express Van și Trafic. Inovația „Open Sesame by Renault” de pe noul Kangoo Van este o premieră mondială în lumea vehiculelor comerciale. Lider în Europa în segmentul vehiculelor electrice utilitare, ne pregătim și pentru viitor cu produse și soluții noi, electrice și pe bază de hidrogen”, a spus Mark Sutcliffe, directorul Diviziei Vehicule Comerciale a Groupe Renault.

sursa foto: Grupul Renault România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Parlamentul României manifestă tendințe iliberale –  Dreptul ONG-urilor la litigare strategică limitat drastic

Modificările propuse sunt o încercare de a slăbi capacitatea...

Cum să joci inteligent la cazinoul online

Cei mai mulți jucători accesează un cazino online și...

Cum se fura din conductele OMV Petrom, în Argeş, Olt şi Teleorman. Detalii dintr-un dosar

"Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47...

Joci ruletă și blackjack live? Trebuie să știi asta…

Jocurile de live casino au devenit extrem de populare,...

Vata bazaltica: 4 caracteristici pe care ar trebui sa le cunoastem

Pentru a mentine casa mai calda mai mult timp...