Noua Dacia Sandero, generaţia a III-a, se pregăteşte de apariţia pe piaţă, scop în care mai multe modele se află în fazele finale de testare, verificare etc.

Un astfel de model a fost fotografiat aseară, în trafic, în cartierul Războieni din Piteşti, de către un cititor căruia-i mulţumim pentru imaginea de sus.

Deşi maşina e camuflată cu scrupulozitate, aşa cum face orice constructor aută care se respectă, nu ne-a fost greu să ne dăm seama că e vorba despre noul Sandero.

Despre iminenta apariţie pe piaţă a acestui model am scris încă de anul trecut:

Construită pe aceeaşi platformă ca şi verişorul Renault Clio (CMF-B), generaţia a treia a Daciei Sandero promite să fie un pas înainte din aproape toate punctele de vedere.

Noutăţile de design ale maşinii sunt, evident, bine ascunse îndărătul camuflajului, însă, ce putem spune, deocamdată, e că mai multe elemente de design vor fi preluate de la Duster, aşa cum le-a preluat şi ultima generaţie de Logan.

Asemănarea cu Duster arată clar că Dacia ăşi construieşte o identitate de gamă

Cel puţin în partea frontală (grila motorului, blocurile optice, probabil şi proiectoarele de ceaţă şi altele), noua Dacia Sandero va arăta că e tot o Dacia.

E vorba, până la urmă, de a construi o imagine identitară întregii game Dacia.

Informaţii oficiale despre cât va costa noua Dacia Sandero şi despre când va fi lansată pe piaţă nu au fost, deocamdată, făcute publice. Se pare că vom vedea maşina pe şosele încă înainte de finalul anului în curs.

sursa foto: largus.fr, Răzvan M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here