Noile modele Dacia vor fi prezentate publicului luni, 7 septembrie

Date:

Share post:

După cum ne asigură surse din interiorul uzinei Dacia, noile modele Sandero, Logan şi Sandero Stepway (generaţia a 3-a) urmează să fie prezentate publicului luni, 7 septembrie.

Despre aceste noi modele ale constructorului de la Mioveni am informat încă de acum mai bine de un an, pe măsură ce informaţii despre acestea s-au „scurs” în presă.

Fără îndoială, vedeta va fi noua Dacia Sandero, maşină ajunsă la a treia generaţie şi care e un real succes de vânzări în Europa, chiar dacă pe plan intern nu s-a impus aşa cum erau aşteptările.

Sandero, generaţia a 3-a, promite să fie un salt înainte din toate punctele de vedere, mai ales dacă ţinem cont că împarte aceeaşi platformă tehnică (CMF-B) cu noul Renaul Clio.

Cam aşa vor arăta blocurile optice spate ale noii Dacia Sandero, generaţia a 3-a

Piaţa auto autohtonă e dominată încă de Dacia Logan, ştiut fiind apetitul nostru, al românilor, pentru maşinile de familie.

Aşa că aşteptările sunt ca şi deja „bătrânul” Logan să vină în „veşminte” noi, cu altă „croială” şi cu performanţe mai bune.

Unele elemente de design au fost preluate de la best-seller-ul Dacia Duster, ceea ce contribuie la o conturare mai accentuată a identităţii de marcă a Daciei.

Se observă asta în mod evident în ambele imagini care însoţesc acest articol, imagini făcute „scăpate” de cei de la grupul Renault în presă.

„Nu cere doar mai mult, cere mai bine” e sloganul lansat azi în mediul online de cei de la grupul Renault. Să sperăm că nu se referă la campania electorală în plină derulare.

sursa foto: Dacia groupe Renault

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular