În urma incidenţei crescute a infectărilor cu Covid-19 în municipiul Bucureşti şi în localităţile din Ilfov, unde rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori, noile restricţii care sunt deja instituite vor afecta şi competiţiile sportive.

Astfel, toate stadioanele aflate în Bucureşti şi Ilfov vor fi deschide doar la capacitate de 30% în loc de 75% cum a fost până în prezent.

Cele trei echipe bucureştene care vor fi afectate de aceste noi restricţii sunt FCSB, Dinamo şi Rapid, care vor juca următoarele partide în Bucureşti vor putea avea suporteri doar 30% din capacitate. Având în vedere că doar Dinamo şi Rapid se pot lăuda cu public numeros la meciuri, practic, doar acestea două sunt afectate mai serios.

Astfel pe 24 septembrie, jocul Rapid Bucureşti – FC Voluntari, partidă ce se va disputa pe Naţional Arena, dar şi FCSB – Clinceni, meci ce va avea loc pe 25 septembrie tot pe Naţional Arena, se vor juca cu mult mai puţini suporteri faţă de meciurile precedente.

Cât despre FC Voluntari, ea nu e deloc afectată de noile restricţii, întrucât la meciurile sale nu asistă niciodată mai mult de 100-200 de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here