Întrucât, azi, rata de infectare cu Covid-19 la Piteşti a crescut peste pragul de 4 la mia de locuitori (DSP Argeş a raportat azi o rată de 4,089), vor intra curând în vigoare noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului.

Potrivit acestora, în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, magazinele se vor închide la ora 18, iar circulaţia în afara locuinţei va fi interzisă între orele 20 şi 5.

Măsurile de mai sus vor fi valabile pentru cel puţin 14 zile, după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă le va fi aprobat (asta se va întâmpla, foarte probabil, azi sau mâine, cel târziu).

La ele se va renunţa doar în ipoteza în care scade rata de infectare cu Covid-19 sub pragul de 3,5 cazuri la mia de locuitori.

De menţionat că, pe durata valabilităţii restricţiilor de mai sus e interzisă şi activitatea în sălile de sport, fitness, aerobic etc.

Mai multe detalii despre evoluţia pandemiei la nivelul judeţului nostru puteţi obţine accesând site-ul www.covidarges.ro, site care oferă informaţii oficiale în acest sens.

sursa foto: covidarges.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here