Primăria municipiului Pitești anunță că săptămână următoare, ca urmare a câtorva lucrări la rețelele de electricitate se va întrerupe curentul electric în cateva cartiere de pe raza orașului. În urma lucrărilor, distribuitorul de electricitate zice că dorește „creșterea siguranței şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilo, dar și îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite”.

De asemenea, municipalitatea anunță că lucrările pot fi anulate pentru reprogramare în cazul în care vremea nu va fi una favorabilă. Zonele în care sunt anunțate lucrări sunt următoarele:

Pentru 16 septembrie, în intervalul orar 9-17, Străzile: Constantin Dobrescu, Banat, Petrache Poenaru, Maior Sever Niculescu, Nicolae Tatici, Nicolae Dobrin, Romeo Tuță, Transilvaniei, Frații Trifonescu cu străzile adiacente și blocurile B2, B3, B5, B13, B15, P1, P2, P3, blocurile racordate din rețeaua stradală, alimentate din PTCZ 4 Banat, Străzile: Calea Drăgășani, Ion Angelescu, Victor Slăvescu, Crizantemelor, Gladiolelor, Zambilelor, Ștefan Chicoș, Tudor Teodorescu Braniște, Alexandru Chiritescu, Nicolae Iorga, alimentate din PTA Papucești ciruit 3 și PTAB 2 Dănescu circuit 5.

Iar pentru ziua de 17 septembrie 2021, în intervalul orar 9-17, Străzile: Rahovei, Teilor, Aleea Teilor, Eroilor cu străzile adiacente, Colegiul IC Brătianu, Școala Generală Ion Pilat și blocurile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 2007, 11A, 2C, PS4, PS 36, alimentate din PTCZ Rahovei.

Cu această ocazie, firma care se ocupă de lucrările aferente atrage atenția asupra pericolui de electrocutare și informează oamenii că este de preferat să nu intrare în posturile de transformare; să nu se urce pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice sau să nu înlocuiască siguranţele electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here