Noi dezvăluiri din dosarul de şantaj: Stelică Crăciun, „săgeata” avocatului Florin Sabie

Date:

Share post:

# Astăzi vă prezetăm noi dezvăluiri din dosarul în care pseudo-politicianul şi pseudo-afaceristul Stelică Crăciun este judecat pentru şantaj, hărţuire şi ameninţare. Convorbirile dintre el şi avocatul său, Florin Sabie, sunt cuprinse într-unul dintre volumele acestui dosar, fiind păstrate acolo de procurorul de caz.

# În căutările sale pe Google, Crăciun era interesat de mai mulţi procurori, judecători şi poliţişti, asta între două, trei căutări de babe, reţete culinare sau hoteluri, ca să nu mai vorbim de ce se scrie sau s-a scris în presă despre el.

# Din dosarul cauzei, se observă cu avocatul Sabie îl învaţă să folosească anumite conturi de facebook, pentru a comenta la adresa celor care sunt în viziunea lor „duşmani de moarte”. Crăciun a fost transformat cu voia sa, sau poate nu într-o „săgeată” a avocatului său.

Conversațiile purtate pe whatsapp, între avocatul Sabie Florin și pseudo afaceristul Crăciun Stelică, descoperite cu ocazia percheziției informatice a acestuia din urmă, în dosarul penal în care este trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, amenințare și hărțuire, arată clar un modus operandi al acestor doi veșnic înverșunați și nemulțumiți plătitori de taxe și impozite.

Astfel, către domnul Sabie ajungeau nefiltrate de propriul bun simț sau conștiință toate calamitățile literare și puroiul intelectual al prietenului și clientului său de suflet Stelică Crăciun, pentru a le aproba sau viza cu nespusa sa expertiză. Stelică care, scuzați cacofonia, denigrează orice persoană ce se află contrar intereselor sale meschine, este îndrumat de către avocatul Sabie să își facă alt cont fals de Facebook și să posteze de acolo atunci când acesta îi comunică prin mesaje că a fost blocat pe Facebook și nu mai poate posta. Tot avocatului Sabie, Stelică îi trimite în semn de ofrandă mai multe mesaje postate pe Facebook  în care acesta denigrează magistrați și alte persoane, totul, bănuim sub atenta oblăduire a avocatului Sabie, căci nu-i așa, ce ușor este să ai o săgeată ca ingratul Stelică, pe care să-l asmuți să scrie tot felul de afirmații bolnave despre magistrații ale căror soluții nu-ți convin sau să-i formulezi zeci poate chiar sute de plângeri penale împotriva unor oameni cu o moralitate la care voi doi nu o să ajungeți niciodată doar pentru a sta și râde mai apoi de situațiile create.

Un personaj folosit de avocatul Sabie Forin precum Stelică Crăciun, căruia mocirla și puroiul moral îi priesc, nu face decât să pună într-o lumină obscură o profesie de altfel nobilă.

Când, ca avocat, te expui în prezența unui client precum Stelică, și-l folosești pentru a „lovi” în oameni pe care nu ai curajul sau demnitatea de ai privi în ochi, îți asumi, așa cum și eu îmi asum publicarea acestui articol.

La modul cum se pare că stă treaba a ajuns clientul să lucreze pentru avocat și nu invers sau cine știe ce relații dubioase or fi la mijloc între aceste personaje. Portretul moral sau chiar psihologic al rotofeiului Stelică este dat în fapt de interesul său privind căutările pe Google a mai multor judecători sau procurori între care pentru a-și autosatisface poftele trupești mai dă  un „search”  la pornografie sau chiar zoofilie. Un asemenea „om” dezechilibrat, folosit de avocatul Sabie, poate fără voia lui, trebuie ajutat de urgență cu un control de specialitate.

            Se știe foarte clar că faimosul avocat Forin Sabie are mai multe contracte cu instituții publice din județul Argeș și având în vedere caracterul prietenului său Stelică nu putem să nu ne întrebăm dacă Stelică nu este trimis pentru a face „rost” de contracte de la instituțiile publice sau diverși oameni de afaceri fiind cunoscut faptul că pentru acesta șantajul și intimidarea reprezintă ceva firesc, mai ales având în vedere faptul că acesta dă în judecată foarte multe persoane pentru a cere diverse daune, precum și denigrarea acestora pe pagina sa de Facebook și pare deja un mod de operare.

# Ne întrebăm doar, nu afirmăm!

De asemenea ne întrebăm oare între relația de prietenie dintre Stelică și faimosul avocat  există vreo asemănare că cea a concubinajului dintre rahat și posterior ?

#Ne întrebăm, nu afirmăm!

Căci Doamne Ferește să fie așa.Tot mai mulți oameni întreabă telefonic la adresa redacției dacă este posibil ca denigrarea magistraților, judecători și procurori, pe pagina de Facebook a infamului Stelică are legătură cu soluțiile nefavorabile primite de faimosul avocat în procesele desfășurate la diverse instanțe, și astfel Stelică să fie sabia care taie acolo unde nu poate apărea domnul avocat. Nu putem să  răspundem acestor apeluri ale oamenilor însă îi putem asculta și empatiza cu ei.

Articol preluat din săptămânalul Impuls în Argeş, nr. 278 din 20-26 septembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Actorul Alexandru Arşinel a murit

După o lungă perioadă în care actorul s-a luptat...

Liceenii din județul Argeș au primit vizita jandarmilor argeșeni

Aproximativ 500 de elevi de liceu, din cinci instituții...

Piteșteanul Petrică Andrei, solistul concertului de jazz al Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești organizează vineri, 30 septembrie, de la ora...

Intratre gratuită la Grădina Zoologică din Piteşti, marţi 4 octombrie

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor (World Animal Day),...

Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale la Muzeul Goleşti

În perioada 30 septembrie - 2 octombrie, Muzeul Goleşti...

TOP 4 lucruri care te opresc din a avea viața pe care ți-o dorești 

Te afli într-un punct al vieții în care te...

Urşii atacă din ce în ce mai des gospodării din satul Brăduleţ. Zeci de animale, omorâte

Atacurile urşilor în satele din zona Curtea de Argeş...