Azi noapte, pompierii piteșteni nu au avut timp de stat nici o clipă. Serviciul ISU Argeș au avut o seară plină cu intervenții, precum stingeri ale incendiilor de tot felul, dar și pentru acordarea îngrijirilor medicale la trei evenimente rutiere.

Seara a început cu un incident care a avut loc la Valea Ursului, unde un cilindru de mare tonaj (foto sus) s-a desprins și a căzut din TIR, lovind un autoturism.

O femeie care se afla în autoturismul lovit de cilindru, a fost monitorizată de către paramedicii SMURD deoarece suferise un atac de panică.

Utilajul căzut din vehiculul agabaritic a avariat maşina unei femei

Alte două evenimente la care pompierii ISU Argeș au fost solicitați au vizat două accidente rutiere.

Primul a avut loc la Budeasa, unde echipajele de intervenție au constatat că mașina era răsturnată într-un șanț, însă persoanele care se aflau în autoturism nu mai erau prezente. Reuşiseră să se autoevacueze şi au dat bir cu fugiţii din motive pe care le vor stabili poliţiştii.

Maşina răsturnată la Budeasa, de unde ocupanţii ei au dispărut

La cel de al doilea eveniment rutier, pompierii s-au prezentat pe strada Sticlelor din Pitești, unde un autoturism a ajuns într-un canal cu apă, fără să rezulte victime.

Tot aseară, un echipaj SMURD impreună cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au prezentat la lichidarea unui incendiu la o casă bătrânească din comuna Moșoaia, Smeura de Sus. Focul a fost stins, nerezultând decât pagube materiale minore.

De asemenea, s-a mai intervenit la mai multe incendii de vegetaţie, puse intenţionat. Autorii acestora nu au putut fi descoperiţi şi amendaţi.

sursa foto: ISU Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here