Nicolae Dică, mulţumit şi nu prea:”Mai este nevoie de întăriri”

Date:

Share post:

Antrenorul lui FC Argeş a fost, pe de o parte, mulţumit prestaţiile jucătorilor săi în ultimul amical (1-1 cu Concordia Chiajna, gol Vasile Buhăescu pentru noi), însă, a constatat şi unele minusuri în repriza secundă, minusuri pe care doreşte să le remedieze în cel mai scurt timp.

„Mă pot declara mulţumit de jocul echipei din prima repriză.
Ce pregătim la antrenament am pus în practică. Ca şi în meciul de acum câteva zile cu Chindia, şi acum am făcut un joc bun în prima repriză, însă în a doua repriză am suferit cum s-a întâmplat la meciul cu Chindia pentru că am folosit mulţi jucători născuţi 2000, 2001, 2003, fotbalişti care sunt foarte tineri, iar acest lucru se vede. Trebuie să avem răbdare şi cu aceşti copii.

Venim după două zile în care am lucrat foarte bine, cu câte două antrenamente pe zi. Mă aşteptam să fim puţin obosiţi în anumite momente de joc, dar totul a fost ok.

Urmează încă două zile de antrenamente cu multă muncă la Valea Iaşiului, iar sâmbătă vom juca un amical cu Turris Turnu Măgurele.

Îmi doresc să câştig fiecare meci pentru că aşa sunt. Şi la antrenamente, dacă intru cu băieţii, sunt cu o atitudine bună şi vreau să câştig. Trebuie să ne învăţăm cu această atitudine şi la meciurile amicale pentru a câştiga.

Îmi mai doresc 3-4 jucători cu experienţă, pentru că se vede că în a doua repriză intrăm cu foarte mulţi copii. Sper să reuşim să aducem aceşti jucători cu experienţă”, a declarat antrenorul lui FC Argeş, Nicolae Dică.

E un semnal prost dat de antrenorul piteştean. După ce a transferat numai jucători tineri şi s-a declarat încrezător în perspectiva promovării, după primul amical mai serios constată că mai are nevoie de aproape o jumătate de echipă. „Jucători cu experienţă”, zice domnia sa.

Aceştia, şi dacă vor fi aduşi, nu vor avea pregătirea făcută cu echipa. Probabil, după ce va începe campionatul, va vorbi despre lipsa de omogenitate.

sursa info şi foto: FC Argeş Piteşti/Facebook

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...