Cu cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj-Napoca, cu două etape înainte de finalul întrecerii, şansele echipei de fotbal FCSB de a mai câştiga campionatul sunt, practic, nule.

În aceste condiţii, antrenorul echipei bucureştene, Mihai Teja, are deja bagajele pregătite. Patronul formaţiei, Gigi Becali, îi caută de zor înlocuitor.

Şi se pare că a şi găsit unul pe care îl crede potrivit. Cel puţin asta a declarat la Telekom Sport 1 fostul antrenor al FCSB, piteşteanul Nicolae Dică.

„Marius Şumudică va ajunge antrenor la FCSB. Ce mai conteaza că a fost toata viaţa lui un antistelist? Nu se întoarce el ca o clătită? A spus-o chiar el! Şumudică are o relaţie bună cu patronul şi va fi numit sigur antrenor, în locul lui Teja”, a declarat Dică.

Marius Şumudică (48 de ani) a jucat în cariera sa de fotbalist la echipele Sportul Studenţesc, Dacia Unirea Brăila, Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Maritimo Funchal (Portugalia), Debreceni VSC (Ungaria), Omonia Nicosia (Cipru), UT Arad şi Gloria Bistriţa.

Ca jucător, are în palmares un titlu de campion şi două Cupe ale României, toate cu Rapid Bucureşti, formaţie de care s-a declarat ataşat pe viaţă.

Ca antrenor, a pregătit echipe din ligile 1 şi 2: Rapid, Rocar, Inter Gaz, Progresul (toate din Bucureşti), Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, FC Braşov, Astra Giurgiu, FC Vaslui, U Cluj-Napoca şi Concordia Chiajna.

În străinătate a antrenat pe turcii de la Kayserispor, iar acum e sub contract cu saudiţii de la Al Shabab Riad, echipă despre care presa sportivă scrie că ia în calcul să îl demită, din cauza rezultatelor slabe.

În imagine, Marius Şumudică făcând un gest necuviincios către suporterii echipei a cărei bancă tehnică tocmai se pregăteşte să o preia.

sursa foto: Rapid Fans

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here