După ce antrenorul Edward Iordănescu a anunţat că şi-a reziliat contractul cu echipa lui Gigi Becali, FCSB. patronul acesteia a informat, ieri, că are deja alcătuită o „listă scurtă”, de 3-4 posibili antrenori.

În capul listei, fostul fotbalist al lui FC Argeş şi al Stelei, Nicolae Dică (41 de ani). Potrivit presei sportive de la Bucureşti, Dică are multe „avantaje” ca antrenor: nu e scump, tolerează imixtiunile lui Becali şi acceptă ca acesta să-i facă şi primul 11, şi schimbările, a mai antrenat pe FCSB şi altele.

Dică a mai pregătit echipa lui Becali aproximativ un an şu jumătate, în 2017 şi 2018, şi n-a avut rezultate chiar rele, deşi n-a câştigat niciun trofeu. A terminat campionatul pe locul secund, la un punct de campioana CFR Cluj-Napoca, şi a dus echipa în grupele Europa League, calificând-o chiar în primăvară.

E de aşteptat ca mutarea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB să se oficializeze azi sau mâine. Nu sunt alte impedimente în acest sens, pentru că Dică (secund la naţionala condusă până ieri de Mirel Rădoi) tocmai şi-a încheiat contractul cu Federaţia Română de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here