„Vestea în privinţa dreptului de promovare am primit-o cu mare bucurie. Este o decizie aşteptată de mult timp de către toţi suporteri din Argeş. Acum, din punct de vedere juridic, putem spune că avem şanse egale de promovare.

Ne dorim foarte mult ca oamenii din Piteşti să vină alături de echipă şi să ne susţină la fiecare meci în număr cât mai mare”.

„Bugetul nostru este cam la jumătatea celor de la U Cluj, Petrolul, Rapid şi Gloria Buzău, însă pe teren nu joacă banii!. Pe teren, noi vom da totul ca să fim mai buni decât celelalte echipe cu care ne vom lupta pentru promovare. Dacă ai un buget mare, nu înseamnă că ai şi garanţia că vei promova. Vedeţi situaţia din sezonul trecut. Eu sper ca prin această decizie dată de FRF, oamenii de afaceri din Piteşti care iubesc fotbalul, să vină alături de echipă. Poate unii dintre ei erau mai reticenţi înainte ştiind că echipa nu avea drept de promovare. Cel mai important lucru este ca noi să fim noi în vârful clasamentului. Dacă noi vom fi sus, eu cred că se vor găsi soluţii.

Le promit suporterilor că vom da totul pe teren la fiecare meci şi sper să ducem echipa în Liga I într-un timp cât mai scurt. Trebuie să fie alături de noi meci de meci şi să ne susţină”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here