Azi, în cadrul unei conferinţe de presă dedicate meciului câştigat, cu emoţii, acasă, în faţa celor de la Pandurii Târgu-Jiu (scor 2-1), antrenorul lui FC Argeş, Nicolae Dică, a analizat la rece evoluţia jucătorilor săi.

Şi a devoalat şi lucruri bune, dar şi lucruri îngrijorătoare.

„O partidă dificilă, cum mă aşteptam. Am făcut o primă repriză bună, era foarte bună dacă reuşeam să înscriem mai multe goluri, ne-am dominat adeversarul, ne-am creat 7-8 ocazii, dar nu am reuşit să marcăm mai multe goluri.

Mai multă concentrare la finalizare, o experienţă mai mare acolo şi cu siguranţă am fi putut marca mai multe goluri.

Repriza a doua una foarte proastă pentru noi… nu am reuşit să facem un joc foarte bun ca în prima repriză, să punem presiune pe adversar. După golul înscris de Pandurii, din faza fixă, lovitură liberă de la 35 de metri…. am jucat ceva mai bine.

Este important că după golul încasat băieţii au avut reacţie şi am reuşit să marcăm golul doi şi să câştigăm.

Nu există titulari şi rezerve la FC Argeş; în lot sunt 25 de jucători, pentru mine că are 18 ani sau 35 de ani, dacă dă randament joacă dacă nu, nu joacă. În primul rând media de vârstă a fost astăzi de 23 de ani.

Noi, Daco-Getica şi Pandurii cred că suntem cele mai tinere echipe din Liga 2″, a spus antrenorul Dică.

„Am încredere în aceşti copii”

„Am încredere în aceşti copii, sunt copii care muncesc, dar trebuie să avem răbdare cu ei. Îmi pare rău că lumea nu are răbdare cu aceşti copii.

Eu am venit aici să muncesc şi să fac o echipă competitivă. În aceste 5 jocuri am reuşit să dominam toţi adversarii şi nu ne-au pus mari probleme pe faza defensivă cu aceşti jucători tineri.

Lumea trebuie să înţelegă că nu avem jucători ca Messi şi Ronaldo, care să intre şi să dribleze 3-4 jucători apoi să marcheze.

Am jucat cu jucători născuţi în ’98, ’96, 2001, lumea trebuie să înţelegă că trebuie să aibă răbdare; dacă nu este răbdare eu îmi fac bagajul şi mă duc acasă. Mă duc şi vorbesc cu conducerea şi gata, este în joc sănătatea mea.

De la conducere am sprijin total, am sprijinul domnului Gentea, domnul preşedinte care mă sprijină total, este omul cel mai important din club. Când am pierdut la Mioveni mi-a părut foarte rău, ştiu cât suflet pune, cât se chinuie să aducă sponsori la echipă.

Îmi pare rău, este un om care susţine fotbalul, care îi place fotbalul şi trebuie susţinut mai mult, este unul dintre oamenii care încearcă să ducă fotbalul argeşean acolo unde îi este locul, dar singur nu poate.

Trebuie să luăm pas cu pas, ne aşteaptă jocuri importante în continuare. Următoare echipă care o întâlnim este Daco-Getica, cu care vom avea un meci la fel de greu ca şi azi. Vom întâlni o echipa tânără, care nu are nimic de pierdut”, a încheiat antrenorul lui FC Argeş, Nicolae Dică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here