În loc să îl preocupe problemele de la propria echipă, pe antrenorul lui FC Argeş, Nicolae Dică, pare a-l preocupa mai mult degringolada de la FCSB.

Înţelegem că dl Dică a rămas stelist/fecesebist, pentru că a jucat la Steaua şi a antrenat apoi echipa lui Becali. Totuşi, startul ratat al lui FC Argeş în campionat ar trebui să îl preocupe mai mult decât haosul creat de Becali la FCSB.

În plus, aseară, la un post TV, dl Dică a afirmat că şi l-ar dori pe Mihai Stoica (foto) la FC Argeş.

„La FC Argeș am avea nevoie de un om ca Mihai Stoica… știe fotbal și ai ce învăța de la el. Era omul de bază al patronului. Era zi de zi lângă echipă, în fiecare zi pe teren, mergea în cantonamente.

Nu poate fi înlocuit de patron. Știa tot ce se întâmplă acolo. Organiza tot la bază, comunica cu patronul, îi spunea tot ce se întâmpla. Era foarte respectat la echipă”.

De unde ştie acest Stoica fotbal, greu de zis. La echipele modeste la care a jucat (Metalosport Galaţi, Şantierul Naval Tulcea etc) n-a avut de unde să înveţe mai mult decât a învăţat Dică în cariera sa.

Însă, din punctul nostru de vedere, aducerea la FC Argeş a acestui personaj grobian, care, pe deasupra, a executat şi o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare pentru înşelăciune, în celebrul dosar al transferurilor de jucători, nu poate aduce nimic bun.

FC Argeş e un club care nu are nevoie de „menegeri” penali, ci de conducători serioşi, devotaţi.

Dacă ar vrea aşa ceva, conducerea FC Argeş ar avea din belşug de unde alege, dintre foştii mari jucători ai echipei.

Nume precum Dani Coman, Jean Vlădoiu, Vasile Popa, Bogdan Vintilă şi alţii asemeni lor inspiră infinit mai mult respect, oriunde în această ţară, decât un ins care a jucat fotbal la Metalosport Galaţi sau la Tulcea şi a făcut puşcărie pentru înşelăciune.

E o chestiune de respect de sine. Vorba zicalei, „spune-mi cu cine te însoţeşti”…

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here