Nicio firmă de top fara certificare!

Date:

Share post:

Exista multe tipuri de certificate: certificat de nastere, certificat de casatorie, certificat de absolvire a gimnaziului. In limba romana, plecand de la acest cuvant a aparut si termenul de Certificare.

A certifica inseamna a demonstra, a confirma autenticitatea inscrisurilor din actul respectiv. De ceva timp, in lumea intreaga s-au introduc Certificarile Iso, documente care apara si interesele oamenilor si pe cele ale mediului in fata agentilor economici.

O rafinarie polueaza masiv, dar lumea are nevoie de petrol fiindca este pusa in miscare de energia acestuia. In zonele in care exista rafinarii, coloane de fum se indreapta catre atmosfera. Oamenii din zona simt  mirosul neplacut si calitatea vietii lor este mult diminuata. Ei nu pot sta la aer, pana si rufele  pe care le lasa la uscat in balcoane prind mirosul acela caracteristic.

Din prelucrarea petrolului se obtin incasari mari cu toate acestea oamenii de afaceri nu se gandesc sa investeasca in filtrele de aer care ar putea retine gazele nocive. Pentru cei care exploateaza mediul si il polueaza in folos personal si nu se gandesc sa diminueze consecintele nefaste au aparut Certificarile Iso.

Aceste certificari pot fi obtinute la jumatate de pret in acest moment, etapele care trebuie parcurse fiind putine si usoare.

Mai intai, reprezentantul firmei sau al comaniei intra pe site si analizeaza informatiile generoase prezentate intr-o forma atractiva si pe inteles. Va descoperi acolo: diversitatea certificarilor, modul facil de obtinere a lor si avantajele pe care le au solicitantii acestor documente.

In prezent, vizitatorul este intampinat pe site de anuntul conform caruia toate certificarile costa cu 50 % mai putin.

Ce standarde se pot autentifica prin intermediul certificarilor?

1. Standardul calitatii produselor si relatiilor interumane. Implementarea calitatii reprezinta o necesitate, fiindca clientii isi doresc produse si servicii de calitate premium. Dar calitate inseamna si economie  si schimbarea mentalitatii in vederea unei vieti mai bune. Salariatii vor intelege ca este in interesul lor sa faca economie de resurse la locul de munca si sa se straduiasca sa iasa totul la superlativ.

2. Reducerea poluarii mediului, indiferent de activitatea prestata. Oricine produce anumite lucruri, crescatorii de animale, furnizorii de servicii polueaza, vestea buna este ca in prezent, cu investitii, poluarea poate fi redusa semnificativ. Exista filtre de aer, se pot face depozite sigure pentru substante daunatoare, exista logistica pentru gestionarea agentilor poluatori.

Si un fast food care nu a montat sub chiuveta un separator de grasime polueaza si un punct din parc in care se vand mici, vata de zahar sau gogosi polueaza.

Fumul se inalta catre cer, in ape sunt deversate lichide care compromit calitatea apei, pe pamant sunt deversate aceleasi lichide devastatoare, iar generatiile urmatoare vor mosteni dezastrele ecologice cauzate acum.

3. Asigurarea sanatatii si vietii la locul de munca. Salariatii care se prezinta la interviul pentru angajare trebuie sa fie siguri ca sanatatea lor nu va avea de suferit in acel loc si ca viata nu le este pusa in pericol. Cei care muncesc in constructii vor primi echipamente de protectie si li se va face protectia muncii in mod corespunzator, angajatilor care lucreaza in mediu toxic li se va da lapte si echipamente de protectie, cei care vor lucra in soare vor fi hidratati corespunzator.

4. Siguranta informatiei. Oamenii doresc sa aiba certitudinea ca datele lor personale sunt pastrate cu grija de  institutiile, magazinele si furnizorii de servicii online cu care intra in contact. De pilda, o clinica privata nu are dreptul sa divulge situatia medicala a persoanelor care se interneaza sa fie ingrijite in acest loc. Nici medicul de familie nu trebuie sa discute despre pacientii sai si bolile lor. Anumite boli determina stigmatizarea celor din jur cu toate ca nimeni nu doresta sa fie bolnav si sa sufere.

Datele personale inseamna si adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Nimeni nu doreste sa fie bombardat de oferte publicitare, sa i se strice linistea, ci doreste ca el sa decida cand si cui ofera datele personale.

5. Siguranta sanatatii consumatorului si a produselor alimentare. Din cand in cand, omul isi permite sa se rasfete cu o masa la restaurant. Merita din plin dupa zile de munca si trebuie sa i se garanteze ca preparatele pe care le consuma sunt proaspete si pregatite si servite in conditii de maxima igiena.

Aceste standarde au puterea de a construi impreuna o lume mult mai buna, de aceea este posibil ca pe viitor sa devina obligatorii.

In prezent, lumea se confrunta cu o multime de probleme, iar certificarile Iso inseamna rezolvarea acestora. Toti oamenii isi doresc o viata de calitate, un mediu curat si asigurarea confidentialitatii datelor personale pe care trebuie sa le furnizeze institutiilor sau magazinelor online de la care cumpara produse.

Certificarile  Iso sunt dovezi ale faptului ca posesorii se gandesc si la beneficiarii produselor si serviciilor, dar si la cei care locuiesc in apropierea firmei respective, la partenerii lor de afaceri si la generatiile viitoare.

Obtinerea acestor documente utile nu este grea si necesita un efort minim, iar reducerile de preturi ar trebui sa motiveze puternic managerii si patronii de firme sa le solicite.

Mai sunt cateva zile si oferta de pret avantajoasa nu va mai fi valabila. Certificarile Iso ajuta la dezvoltarea agentului economic care le poseda si la sporirea increderii pe care ceilalti o au in el, iar pe baza increderii se pot construi multe lucruri frumoase.

Certificare Iso este cautata din priviri de clientii care doresc sa primeasca tot ce este mai bun in schimbul banilor pe care ii dau pentru produse si servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Accident pe Dealul Negru, la Cotmeana, între un autoturism și un TIR

Un autoturism și un autotren de tip TIR au...

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu au au inaugurat un complex de locuințe protejate și un centru de zi la Tigveni

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și președintele...

Cerc de limba engleză pentru profesori, la Școala Gimnazială Ion Minulescu din Pitești

Alaltăieri, 18 mai, Școala Gimnazială Ion Minulescu și-a deschis...

Va fi gata sau nu, anul acesta, drumul expres DEx12 Craiova-Pitești? Părerile sunt împărțite

Pe cele două loturi încă nefinalizate ale DEx12 Craiova-Pitești,...

42 km din autostrada A1 București-Pitești se reabilitează cu bani de la bugetul de stat

Sectorul cuprins între km 44 și 86 din autostrada...