Potrivit informaţiilor noastre, la fel ca şi ale altor mijloace media din judeţul Argeş, alte (cel puţin) două persoane au fost depistate ca fiind infectate cu coronavirus.

Două femei aflate în carantină au fost duse azi cu izoleta la Spitalul Judeţean din Piteşti. Cele două, fiind în carantină, se poate uşor deduce că nu ar fi fost scoase de acolo şi duse la spital în absenţa unor simptome care să indice că ar fi infectate cu coronavirus.

Cele două femei au, una 46 de ani, alte 56 de ani, şi ar fi venit în ţară din Italia; una dintre ele, via Mexic, căsătorită fiind cu un cetăţean mexican.

Fiul acesteia din urmă a fost, de asemenea, plasat în carantină alături de mama lui, deci e de presupus că şi el ar putea fi infectat.

După cum era de aşteptat, prefectul de Argeş nici nu a confirmat, dar nici nu a informat aceste informaţii, dat fiind faptul că, potrivit unei directive trasate tuturor prefecţilor din ţară de către Grupul de Comunicare Strategică (GCS), acestora le e interzis să ofere astfel de informaţii.

E ceva ce seamănă a cenzură, fapt împotriva căruia am protestat şi noi, alături de celelalte zeci de publicaţii locale din ţară, grupate în reţeaua PressHub (www.presshub.ro), din care facem şi noi parte.

Prim urmare, îi rugăm pe cititori să ia aceste informaţii ca atare; ele ne-au fost confirmate, neoficial, din mai multe surse, dar oficial, sunt imposibil de confirmat.

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului nu mai oferă informaţii despre repartiţia pe judeţe a cazurilor de infectări cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here