Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la spital

Date:

Share post:

Maestrul Nelu Ploieșteanu (71 de ani), pe numele său real Ion Dumitrache, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică lăutărească din România, se află de azi în stare foarte gravă la spital.

Acesta a fost infectat cu Covid-19 și este internat la secția ATI de la Spitalul Floreasca din București.

”În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploieșteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.

Acest mesaj este un strigat disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viața de la tine, doar ca să trăiasca. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă.

Dar puțină empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulțumesc.”, a postat jurnalista Mara Bănică pe o rețea de socializare.

In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de…

Publicată de Mara Banica pe Miercuri, 17 martie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular