„Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale cu atacantul Nedo Turkovic. Fotbalistul bosniac a avut contract cu echipa noastră până la data de 30 mai 2020, însă din cauza restricțiilor de circulație impuse de pandemia de COVID-19, nu a mai putut reveni în România, aeroporturile fiind închise.

Clubul nostru îi mulțumește lui Nedo pentru aportul adus (mişto pleonasmul, nu ştim al cui e, da’ ne-a amuzat teribil – n.r.) în cele trei meciuri oficiale din 2020 și îi urează mult succes în carieră”.

Aceasta e versiunea oficială a despărţirii dintre Turkovic şi FC Argeş, aşa cum a fost ea dată publicităţii de clubul din Trivale.

Adevărul e niţel mai nuanţat: oficialilor lui FC Argeş le-a convenit de minune existenţa pandemiei, pentru a pune capăt contractului cu vârful bosniac.

În vârstă de 30 de ani, Turkovic (jucător cu un CV mediocru spre slab, care n-a reuşit să se impună şi să aibă nişte cifre decente nici în campionate foarte slabe valoric, cum ar fi cele ale Maltei şi Indiei), n-a făcut nicio brânză la FC Argeş.

Trei meciuri jucate, niciun gol, nicio pasă mai acătării, nimic…întrebarea e de ce a mai fost adus la Piteşti acest jucător, dat afară de la o echipă slabă din Malta, venit la Turnu Măgurele unde a dat un gol în 12 meciuri?

În rest, vorba oficialilor lui FC Argeş, îi dorim succes lui Nedo Turkovic, prin ligile a 2-a sau a 3-a din India sau Malta.

sursa foto: Facebook/FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here