Naţionala de tineret a României (jucători sub 21 de ani) joacă în această seară cu Franţa, în ultimul meci din grupa de la turneul final al Campionatului European.

După cum bine se ştie, tinerii fotbalişti români i-au spulberat, în primele două jocuri, pe omologii lor din Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2), astfel că, pentru a accede în semifinalele competiţiei, le e suficient să nu piardă la o diferenţă mai mare de trei goluri în faţa Franţei.

Jocul se desfăşoară cu începere de la ora 22 şi e televizat de postul public.

Deşi are şase titulari cu câte un cartonaş galben şi deci pasibili de suspendare pentru meciul din semifinale, antrenorul Mirel Rădoi a decis să nu rişte menajând vreun titular.

Singura modificare în echipa care a bătut Anglia ar fi titularizarea lui Florinel Coman în detrimentul lui Andrei Ivan, în atac.

11-le probabil al naţionalei ar arăta astfel: Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Ștefan, Băluță, Cicâldău, Man, Hagi, Coman şi Pușcaș.

La casele de pariuri, favorită e naţionala Franţei, cu cote în jurul valorii de 2,5-2,75. Echipa noastră are o cotă de 7-8 la victorie.

sursa foto: legalbet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here