Naguma Medical Supply SRL a livrat 3.236.750 de măști medicale la Direcția de Sănătate Publică Argeș

Date:

Share post:

București, 10 septembrie 2020 – Naguma Medical Supply a livrat ieri 3.236.750 măști medicale către Direcția de Sănătate Publică Argeș. Peste 80 de milioane de măști au fost livrate până la momentul de față și Naguma continuă livrările zilnic pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de ele în cel mai scurt timp posibil.

Guvernul Orban a decis acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică, autorităţilor locale, necesarul de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale.

În acest sens s-a aprobat achiziționarea a 103 milioane măşti de protecţie pentru 2,3 milioane de persoane din categoriile defavorizate. Este o acțiune socială extrem de benefică în contextul pandemiei iar Naguma Medical Supply SRL, câștigătorul acestei proceduri, este onorată să servească interesele populației și să ajute Guvernul României și Ministerul Sănătății în lupta anti-Covid.

“Am făcut toate eforturile pentru a oferi Ministerului Sănătății, condus de Dl. Ministru Tătaru, cel mai bun preț pentru a economisi banii statului și implicit ai românilor plătitori de taxe și vom face în continuare acest lucru. Este pentru noi o misiune extrem de importantă și o datorie de onoare”, a declarat Michael Topolinski.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular