Muscelenii continuă să uimească lumea sporturilor cu performanțele lor. De această dată în prim-plan se află un sportiv în vârstă de numai 13 ani, din comuna Mihăești, care a devenit campion mondial la Kickboxing.

Ștefan Eric Andrei se bucură de noul titlu obținut ca urmare a participării, în perioada 18-24 octombrie, la Campionatul Mondial de Kickboxing WKF, defășurat Cairo, în Egipt. Până în prezent, Eric a mai fost medaliat la mai multe competiții desfășurate în țară, fiind campion european și multiplu campion naţional.

După succesul din Egipt, sportivul a fost felicitat pe pagina de Facebook de către primărița comunei Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei, care i-a transmis felicitările de rigoare, întreaga comunitate fiind mândră de performanțele tânărului care mai are încă multe de demonstrat.

“Felicitări Eric! Suntem mândri de tine!”, i-a scris edilul Andreea Crîmpiță-Matei pe rețelele de socializare, care l-a felicitat pe precocele campion şi în persoană, la sediul Primăriei din comună (foto).

sursa foto: Facebook/Andreea Crîmpiţă-Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here