Musceleanul Norris Măgeanu, descendentul vechii familii de pălărieri din Câmpulung Muscel, n-a putut rezista fără să comenteze ultima gafă a prim-ministrului, Viorica Dăncilă, cea cu „decongestionarea traficului”.

Pe contul său de pe o reţea de socializare, dl Măgeanu a scris următoarele:

“Deconcesionarea traficului” ?????
Dacă nu aș crede în continuare și din tot sufletul că Dumnezeu are planuri mari cu spațiul și cu poporul ăsta cred că aș fi tare trist.

Așa însă, eu îi atenționez pe prietenii actori, textieri și producători de emisiuni umoristice și divertisment că sunt în mare pericol. Păi căruia dintre ei i-ar fi dat prin minte așa, instant, în discuție liberă, să folosească un asemenea cuvânt?

O să vedeți cum se vor bate televiziunile să transmită ședințele de guvern…

În rest, ce să mai zic, când s-o mai vota ceva, ieșiți la vot! Nu contează ce sau pe cine votați, faceți tot ce puteți și mergeți la vot! Votați, votați și iar votați! Și poate, cine știe, se mai deconcesionează lucrurile…

Ah, încă ceva. M-am abținut cât am putut, ca președinte al unei federații sportive naționale, de la a comenta derapajele necontrolate ca cel de mai sus.

Dar, decât să fiu eu rușinat și nevoit să mă abțin, nu ar fi mai bine ca doamna în cauză să ia lecții de limba și literatura română sau, mai bine, să se ducă să facă altceva?

Că până la urmă, nu e ca și cum ar putea compensa carențele evidente de exprimare cu ceva realizări economico-financiare, ba din contră!”

Norris Măgeanu locuieşte în Capitală şi este preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

sursa foto: Norris Mageanu facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here