Motociclista grav rănită în accidentul de la Lereşti are mare nevoie de ajutor, ca să nu-şi piardă un picior

Date:

Share post:

Iris Andreea Dobre, o fată frumoasă de 27 de ani din Mioveni, a avut uriaşa neşansă ca acum patru zile, conducându-şi motocicleta prin Lereşti, să fie spulberată de o maşină scăpată de sub control de un şofer neatent.

Accidentul a mai făcut o victimă, un bărbat de 33 de ani din Mărăcineni, pulverizat şi el de aceeaşi maşină.

Ambii tineri motociclişti au ajuns la spital, cu o mulţime de traumatisme grave şi fracturi.

Starea fetei este, însă, critică: e în pericol să-şi piardă piciorul stâng, care aproape i-a fost smuls deasupra genunchiului. Iris Andreea a avut şansa intervenţiei prompte şi eficace a echipajelor SMURD de la ISU Argeş, altminteri nici n-ar fi supravieţuit.

Motocicleta fetei a fost făcută zob. Motorul a zburat de pe cadru

În continuare, fata trebuie să se lupte pentru a-şi salva piciorul. Are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, de o proteză specială pentru rotulă şi de multe, multe ore de terapie, care o vor costa mulţi bani.

Mai mulţi decât dispune fata şi familia ei.

Ca atare, un grup online de motociclişti (V-Stromania) a redactat un apel pentru ajutorarea fetei. Dacă vreţi să o ajutaţi pe Iris Andreea Dobre să poată merge din nou, fără cârje, puteţi lua legătura cu camarazii ei motociclişti (https://www.facebook.com/groups/136894773028496/).

O puteţi ajuta şi cu bani, în contul RO06BTRLRONCRT0234081501, deschis la Banca Transilvania. Titularul contului este fata însăşi.

Într-o asemenea situaţie disperată, nu doar banii, ci chiar şi o vorbă bună, o încurajare, pot face minuni.

Curaj, Iris Andreea, cât timp mai e o şansă să mergi din nou, luptă pentru ea!

Actualizare 31.07.2020 – Veştile sunt bune pentru tânăra Iris, studentă la Medicină. Starea ei de sănătate e ameliorată.

În plus, mai multe grupuri de motociclişti din toată România s-au mobilizat şi au strâns ceva bănuţi, care o vor ajuta foarte mult pe fată, în tentativa ei de a-şi păstra piciorul stâng funcţional.

Din păcate, Casa de Asigurări de Sănătate suportă doar parţial cheltuielile de acest fel. Multă sănătate, Iris!

sursa foto: Facebook/V-Stromania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular