Motive pentru care merită să alegi containere modulare

Date:

Share post:

Atunci cand avem nevoie de un spatiu, fie el de locuit, comercial, industrial sau de orice alt tip, ne dorim sa il putem obtine cat mai rapid, la un pret cat mai bun si acesta sa ne poata oferi toate optiunile de care am avea nevoie, de la instalatiile de curent, apar curenta, gaze, incalzire sau climatizare pana la posibilitatea de a-l echipa cu toate cele necesare.

Toate acestea sunt oferite in acest sens si de constructiile modulare, in numeroaselele lor forme si tipuri.

Constructiile modulare sunt o solutie moderna si eficienta pentru construirea de cladiri. Acestea sunt realizate din module prefabricate care sunt apoi asamblate pe site-ul de constructie.

Exista doua tipuri principale de constructii modulare: cele rezidentiale si cele comerciale. Constructiile rezidentiale modulare sunt adesea folosite pentru a construi locuinte unifamiliale sau blocuri de apartamente, in timp ce constructiile comerciale modulare sunt utilizate pentru a construi cladiri de birouri, scoli, spitale si alte tipuri de cladiri publice sau comerciale.

Unul dintre avantajele principale ale constructiilor modulare este viteza de constructie. Modulele sunt fabricate intr-un mediu controlat, ceea ce permite o productivitate mai mare si reduce timpul de constructie. De asemenea, costurile sunt, de obicei, mai mici decat in cazul constructiilor traditionale, deoarece se economiseste timp si materiale prin utilizarea modulelor prefabricate.

O alta caracteristica importanta a constructiilor modulare este flexibilitatea. Modulele pot fi adaugate sau indepartate usor, ceea ce permite schimbarea dimensiunii si a configuratiei cladirii dupa nevoile utilizatorilor. De asemenea, modulele pot fi transportate la alta locatie si reasamblate daca este necesar.

Constructiile modulare sunt, de asemenea, sustenabile din punct de vedere ecologic. Fabricarea modulelor intr-un mediu controlat reduce risipa de materiale si poluarea, iar modulele pot fi reciclate sau reuse in viitor.

De realizarea si montarea acestora se ocupa si cei de la HeboRom. Experienta lor de peste 20 de ani ii recomanda in acest sector, avand posibilitatea si capacitatile de a crea constructii modulare care sa aiba utilitate temporara sau permanenta, pentru orice domeniu de activitate. Printre altele, dupa cum era de asteptat, ei se ocupa si de proiectare case modulare, o optiune inca putin cunoscuta dar din ce in ce mai apreciata si mai cautata. Alaturi de acestea, cateva dintre numeroasele tipuri de constructii realizate de ei, utilizand materiale de calitate precum si respectand normele de siguranta si protectie, sunt urmatoarele:

  • Cabine de pază – Cabinele de paza raspund nevoilor publice si private dar si solicitarilor din partea persoanelor sau firmelor individuale, in special cabinele de securitate pentru monitorizare si control, posturile de paza in santiere, gherete de santinela militara, cabinele de securitate si paza la blocuri si zone rezidentiale.
  • Cabine de birou – Cei de la HeboRom pe piata autohtona un plus de confort si siguranta pentru fiecare domeniu de activitate care trebuie sa isi indeplineasca functiile corespunzatoare de serviciu.Containerele pot amplasa ca birouri, sali de sedinte, dormitoare, spatii de cazare, adaposturi sinistrati, vestiare, sali de mese, acces personal. Containere birou au un confort ridicat prin faptul ca sunt ata termoizolate cat si hidroizolate, oferind angajatilor si clientilor un cadru similar unui birou clasic.
  • Cabine de depozitare – Unitatea de tip container de depozitare este potrivita in contextul unei exploatari de santier si in cadrul unei baze de administratie. Containerul de depozitare este realizat din structura de otel galvanizat, fara sudura si este asamblat cu suruburi autofiletante cu garnitura. In acest fel, timpul de proiectare, executie si montaj este redus la minim datorita avantajelor constructive oferite de sistemele noastre si echipele specializate.
  • Container santier – Pentru exigente inalte constructorul vine cu solutii rapide dar mai ales flexibile din containere si cabine WC / Dus realizate intr-un timp foarte scurt. Acest tip de containere sunt foarte solicitate si utilizate in zonele de activitati sociale, santiere, mine, targuri si festivaluri, zone turistice, constructii drumuri, fiind solutia practica si rapida. In procesul de productie al containerelor WC-Dus se tine cont de fiecare data de factori precum cei de igiena sau aerisire.
  • Container modular – Containerele modulare locuibile reprezinta solutia care permit realizarea de spatii prin imbinarea a doua sau mai multe astfel de containere. Se obtine asadar spatiul dorit cu destinatie precisa. Containerele modulare imbinate ofera avantajul unor constructii rapide si mobile si pot fi demontate si mutate cu usurinta la alte locatii cand este si daca este nevoie. Modulele locuibile modulare pot fi imbinate atat pe orizontala cat si pe verticala astfel incat se obtin cladiri cu mai multe etaje avand instalatiile sanitare si electrice
  • Si nu in ultimul rand, Container locuinta – Casele din containere modulare sunt cele mai rentabile tipuri de constructii si care in ultima perioada se bucura de mare cautare in acesta varianta de locuinte deoarece sunt usor de montat si de demontat, sunt rezistente la incendii si la cutremure, cu posibilitatea facila de conectare la retelele de utilitati si la alte facilitati si sisteme.

Alaturi de acestea, mai putem enumera si cabine pentru sectorul militar, cabine blindate sau medicale, spatii wc si dus, destinate spatiilor comerciale sau institutiilor si multe altele.

Site-ul lor ne ofera toate informatiile de care am avea nevoie in ceea ce priveste proiectele deja realizate si cele in desfasurare precum si tipul de constructii modulare, cabine si containere pe care le pot realiza. Desigur, o data cu plasarea unei comenzi, se comunica dimensiunile dorite, materialele si scopul in care acestea urmeaza a fi utilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Din 2024, adio motoare diesel pe Dacia Duster

Începând cu modelele anului 2024, Dacia nu va mai...

CS Mioveni a scos un punct nesperat, la ultima fază a meciului: 1-1 acasă, cu Sepsi

CS Mioveni a jucat azi, cu Sepsi Sfântu-Gheorghe, un...

Avalanşa de la cabana Capra: până la prânz, salvatorii nu ajunseseră încă la turiştii blocaţi (video)

Efectivele impresionante ale forţelor de ordine, plus drumari şi...

O avalanşă puternică a lovit azi noapte cabana Capra, de pe Transfăgărăşan (galerie foto)

O avalanşă puternică a lovit în plin azi noapte...

FC Argeş, punct meritat la Sibiu, cu Hermannstadt: 1-1, gol Garita

FC Argeş a încerca azi, la Sibiu, cu câteva...