Moş Meleşcanu, ales al doilea om în stat. Senatorul Iani Popa, în rol de figurant

Date:

Share post:

Senatul României şi-a ales, în această seară, noul preşedinte, după ce precedentul, Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, a renunţat la funcţie ca urmare a părăsirii coaliţiei guvernamentale.

Cu 73 de voturi obţinute în turul II, faţă de cele numai 59 ale Alinei Gorghiu, propusă de PNL, Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Camerei superioare a Parlamentului.

Ca în nuvelele lui Caragiale, partidul de 4% ALDE a avut doi candidaţi: pe Meleşcanu, propus de PSD, şi pe senatorul de Argeş Iani (Ion) Popa, propus de propriul partid.

Dl senator Iani Popa a jucat, însă, un rol de figurant în această comedie dîmboviţeană.

„Este datoria noastră să asigurăm cadrul legislativ necesar continuării guvernării de o manieră constituţională legală şi eficientă în interesul cetăţeanului.

Am ferma convingere că în politică votul cetăţeanului trebuie să fie determinant şi nu jocurile de culise în interesul câtorva. Dragi colegi, v-am mai spus-o şi o repet că orice politician responsabil trebuie să aibă deviza să facem cât mai mult, câtor mai mulţi”, a declarat moş Meleşcanu, după alegeri.

Până acum, însă, bunicuţul în vârstă de 78 de ani n-a făcut decât rău în funcţiile deţinute. Ultimele isprăvi: umilirea grosolană, de două ori la rând, a românilor din străinătate, care nu au putut vota la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular