În această dimineaţă, un cazino din zona Nord a fost jefuit de doi indivizi care au fugit cu încasările de peste 40.000 de lei.

Alarma au dat-o angajaţii sălii de jocuri de noroc care au sunat la 112 şi au povestit că tâlharii au dat buzna în jurul orei şapte dimineaţa.

Aceştia aveau feţele acoperite, unul dintre ei purta un costum de Moş Crăciun,  fiind înarmaţi cu un pistol şi un topor. Sub ameninţarea pistolului, bărbaţii au cerut banii care se aflau în sala de jocuri, iar angajata care se afla în acel moment în incinta cazinoului, de frică, a făcut ceea ce i s-a cerut. Paznicul nu a putut interveni, fiind imobilizat de unul dintre hoţi.

După ce au pus mâna pe bani, peste 40.000 de lei, atacatorii au fugit.

La faţa locului au intervenit poliţiştii dar şi un echipaj SMURD, întrucât cei doi angajaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, se pare că cei doi cunoşteau destul de bine locul cu pricina, planul fiind pus la punct în amănunt. Cu toate că în sală se aflau şi alte persoane care jucau, nimeni nu a intervenit în ajutorul celor doi.

Camerele de supraveghere au înregistrat jaful, cu ajutorul imaginilor surprinse oamenii legii încercând acum să dea de urma celor doi tâlhari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here