Cu referire la vestita deja decizie a Curţii COnstituţionale, despre care şi noi am scris şi care statuează că pensiile speciale ale tuturor categoriilor de profitori rămân bune de plată, s-a exprimat, ieri, şi cunoscutul jurnalist economic Moise Guran.

Şi a făcut-o în stilul său caracteristic, incisiv, penetrant şi la obiect.

Ne face plăcere să reproducem aici textul publicat de Moise Guran, pe contul său de socializare, pe tema pensiilor speciale bătute în cuie de Curtea Constituţională.

Menţionăm că sublinirile ne aparţin.

„Din rațiuni de sănătate publică, am luat decizia să nu comentez ultima hotărâre a CCR. Scrisesem un articol despre implicații, dar am decis să nu-l public.

Apoi mi-am dat seama că, în general, nu mai am nimic de adăugat (căci am spus totul deja) despre Cecerei, Dorneni, Zegreni, Tudorei și alți ticăloși care, într-un mod foarte doct, ne explică de ani de zile că albul e negru și negrul alb.

Iar un cor de imbecili utili repetă la infinit că aceia sunt valori intelectuale ale nației.

Le-a dat CEDO un dos de palmă de le-a sărit știința-n fasole, dacă mă-nțelegeți… dar ei tot cu coada pe sus, firește!

Decizia CEDO e mai utilă restului Europei decât țării care s-a străduit atât de mult să NU dea procurorul-șef european. La noi, adevărul e mort și îngropat și va fi nevoie de o altă generație care să-l resusciteze. Aceasta de acum e una de bombardieri, majoritari din Ferentari și până la CCR.

Aveți grijă de voi, individual, fiecare, cu pandemia asta!

Trăim într-o țară de oameni singuri, căci în marea de imbecili deja infectați cu ADN-ul miniciunii repetate la infinit, fiecare dintre noi e pe cont propriu, deci singur.

Voi continua să scriu și să public pe Moise.ro dar, așa cum poate ați observat, deja mă concentrez pe articolele de interes economic. Căci ce vine e de rău. Și deja a început„.

sursa foto: Facebook/Moise Guran

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here